28.rész

201 11 1
                                    

-Ezazz - kiáltunk fel és egy csoportos ölelésben részesítjük Adrit.

-Megyek és beszélek az orvossal, de nem ígérek semmit. -megy ki az ajtón Adri anyukája. Pár perc múlva belépett a szobába a doki, és Adri szülei.

-Szervusztok. -néz körbe az orvos rideg tekintetével. Kicsit para ezért megfogom Finn kezét és összekulcsolom ujjainkat.

-Lányok és fiúk. Ki tudnátok menni a folyosóra? Adri nélkül?-kérdezi Adri apukája. Kb mindenki bólint és lassan kisétálunk. Liza és Jack jön ki utoljára és becsukják az ajtót. Jaeden és Liza leülnek egy-egy székre mivel hát mankóval járni elég nehéz lehet.

*******

Már egy fél óra biztos el telhetett, de mi még mindig kint vagyunk.

-Na jó. Én bemegyek. -próbál felállni Liza.

-Ne. -fogja meg Liz alkarját Jack.

-Jogom van bemenni. Ez az én szobám is szóval bemegyek. -indul el az ajtó felé, mire én utánamegyek és visszarántom.

-Ne menj be. Tuti, mindjárt végeznek. -mondatomra nyílik is az ajtó és Adri szülei és az orvos lép ki.

-Adri nem megy sehova. -kacsint ránk az anyukája és elmennek. De még mielőtt be tudnánk menni a szobába az orvos visszafordul.

-Nemsokára hoznak nektek matracokat, mivel láttam, hogy itt szoktátok tölteni az éjszakát. Kaptok matracokat és párnát, takarót. Viszlát. -int egyet az orvos. Mi belépünk, Liza azonnal az ágyához rohan és lefekszik. Adri pedig már alszik. A szobába pedig sorra jönnek be a nővérek és egymás tetejére pakolnak 4 matracot. Ez kevés lesz nekünk, de majd valahogy megoldjuk.

-Akkor ki hol alszik? -csapja össze kezeit Finn.

-Én Lizával. -bújik be az említett lány mellé Jack.

-Én hazamegyek. -mondja Lilla.

-Szerintem én is. -indul az ajtó felé Gaten is.

-Oké, sziasztok. -intek feléjük.
-Akkor így mindenkinek jut egy-egy matrac és így nektek sem kell ott nyomorgnotok. -intézem mondatomat Jack felé. Nagyon sóhajtva feláll az ágyról, elsétál a matracokig, és elhúz egyet Liz ágya mellé. Mi is szétrakosgatjuk az matracokat és elrendezkedünk. Finn csukná le az a villanyt, de a Lizáék orvosa jön be az ajtón.

-Sziasztok. Liza holnap röntgenre kellene jönnöd. Ha már jobban van a bokád akkor holnap az eredmények után haza is mehetsz. És Adri, ha veled is minden oké, akkor te is hazamehetsz. -a lányok csak bólintanak és a doki kimegy. Finn lekapcsolja a villanyt és elalszunk.

*******

Reggel halk beszédre lettem figyelmes. Nem akartam kinyitni a szemem, mert azonnal felismertem azt a két hamgot. Adri és Jaeden. Inkább csak hallgazózok tovább.

-És arra emlékszel amikor felelsz vagy merszeztünk és az volt a feladatom, hogy csókoljalak meg? -nevet fel Jaeden.

-Hogy tudnám elfelejteni. Életem legjobb csókja volt. -mondja Adri.

-Jó reggelt gerle pár. -szólal meg Liza is. Én pedig még mindig alvást színlelek.
-Szóval akkor most így, újra együtt? -kérdezi Liz.

Finn Wolfhard   |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now