ONE

29 6 10
                                    

Medya: Eliesha Malik

İYİ OKUMALAR AŞKLARIMMM 💜

Gözlerimi kapatıp rüzgarın zihnimi açmasına izin verdim,buna ihtiyacım vardı.Yine iğrenç ruh hallerine girmiştim ve minik bir noktaya dahi sinirleniyordum.

Kızıl saçlarım havada uçuşurken yarattığı etki vücudumu çevreleyip içimin titremesine sebep oldu.

Buralara geleli,geçmişimi geriye bırakalı yıllar oluyordu.Fazlasıyla hırçın birisiyle yaşayıp büyümüştüm,hala onunla kalıyordum.Çünkü buraya gelmemden 4 ay sonra evlenmiştik.

Beni çok sinir ettiği anlar oluyordu evet ama aynı zamanda beni mutlu ettiği anlar da oluyordu.Bu saçmalıktı evet ama onun gibi bir insanla aynı evdeyseniz onu umursamamanız imkansızdı.

"Eliesha." Boğuk aksanı kulaklarımı doldururken gözlerim aniden açıldı.Onun yüzünü şu anda görmek istemiyordum fakat bunu dile getirsem alayla gülmekten başka bir şey yapmazdı.

"Ne?" Tepkimi ses tonuma yansıtırken çatık kaşlarla ona döndüm.

"Aşağıda önemli bir etkinlik varken neden yukarı çıktın?" Kaşlarını kaldırırken soğuk sesiyle konuştu.O her zaman böyleydi; Soğuk bakışlar,soğuk ses tonu,soğuk gülümseme.Ama ona sorsan kalbi benim için sıcacıktı,bu yalana kendisini nasıl inandırdığı hakkında zerre bir fikrim yoktu.

Alaycı bir gülümsemeyle ona bakıp dudaklarımı birbirine bastırdım. "Önemli bir etkinlik ha?" Kafamı hafif sağa eğdim. "İnsanları öldüren,mal kaçıran ya da hırsızlık yapan kişilerin toplanıp da acımasız planlar yapmasına nasıl önemli bir etkinlik diyebiliyorsun?''

Gözleri içimdeki öfkeyi görmek istercesine gözlerimden ayrılmıyordu.

"O öldürdüğümüz ya da öldüreceğimiz insanlar bizim düşmanlarımız Eliesha."

Bu sefer de kıkırdamıştım.

"Tanrım,lütfen yanıldığımı söyle.Neden düşmanlarımız oluyorlar?" Alaycı bir şekilde gözlerimi kısıp devam ettim. "Imm,bizden fazla silah satışı yaptıkları için falan,değil mi?"

Dudakları kıvrılırken üzerime doğru gelip beni korkuluğa yasladı. "Bilmediğin o kadar şey var ki," gözleri dudaklarıma kayarken yutkundum.Hayır,dudaklarına bakıp onunla öpüşmeyecektim. "Bu bahsettiğin şeyler bizim için çocuk oyuncağı."

Dudaklarını çok hafif bir şekilde dudaklarıma değdirip geri çekildi. "Bunca yıldır yanımda olmana rağmen karşında kimin olduğunu bilmiyorsun tatlı Eliesha.Git sor bakalım eskiden yaşadığın çöplükteki insanlara,bir de üstüne karım olduğunu söyle." Duraksayıp sanki bir şey hatırlamış gibi sahte bir şekilde güldü. "Ah,ama önünde diz çökerlerse şaşırma çünkü hükmedenin karısı olmak basit değildir."

Yüzümdeki alaycı ifade tuzla buz olmuştu.Çünkü kanımda onun sözleriyle yaptığı büyü dolaşıyordu.

"Şu ruh halinden kurtulup hemen aşağıya gel." Tehdit kısmına geçmemişti çünkü neler yapabileceğini çok iyi bir şekilde bildiğimi biliyordu.

Yavaşça uzaklaşan silüetine bakarken kendimi buradan aşağıya atmak istedim.Onun bu etkileyici hallerine tutulmaktan bıkmıştım.Her zaman kendime etkilenmemenin yolunu bulacağıma söz vermiştim fakat bütün hepsi sözde kalmıştı,fiile dökememiştim.

Aşağıya indiğimde tüm misafirler hala masada oturuyordu.Yemeklerini yiyip sohbet ederlerken gözlerimi onlarda gezdirdim.Ardından bakışlarımı Zayn'e çevirdim.Bir kadınla ciddi bir konuşmaya dalmış gibiydi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 25, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

THE LEADER | Z.MWhere stories live. Discover now