😈Extremele se atrag?😇

41 6 2
                                    

Ea este genul de persoană prietenoasă cu toată lumea, care se sacrifică pe sine pentru binele celorlalți. Mereu la locul potrivit când cineva are nevoie de ea. Știe să ofere cele mai bune sfaturi si sare în ajutor oricând e necesar, dar are si replicile potrivite când trebuie să pună pe cineva la locul său. Este tipul de fată pe care o întâlnim de puține ori în viață, dar chiar daca o îndepărtăm voit, mereu vom avea tendința de a ne întoarce la ea, sufletul său bun ne va atrage întotdeauna.

El e genul de persoană fără scrupule, care atunci când cineva are nevoie de o mână de ajutor i-o întinde doar ca să-i ofere speranțe, după care să-l împingă mai tare in jos. E rău, îi place să râdă de persoanele din jurul său, iar sarcasmul răutăcios e prezent zilnic, făcând mereu noi victime. E tipul pe care toți îl evităm in viață si când îl îndepărtăm in mod voit, facem tot posibilul sa nu ne mai întoarcem niciodată la el, deoarece sufletul său rău ne va respinge 

Cuvânt de autor:

Acțiunea poate vă va părea grăbită în primele capitole și poate multe lucruri vor părea că au apărut brusc si fără sens, însă ceea ce încerc e de a nu dezvălui totul de la început, ci de a păstra misterul pe care îl veți descoperi pe parcursul cărții. Prin urmare, daca vedeți la început ceva grăbit sau fără prea multa logică, sigur veți fi lămuriți într-un capitol ce va urma, la un moment dat.

Am preferat să aplic această metodă, deoarece aș vrea să-i ofer ceva diferit acestei cărți, chiar dacă are la bază un clișeu.

Sper să vă placă și vă aștept eventuale păreri, critici, recomandări in comentarii, voi încerca sa țin cont de toate.

În încheiere, as vrea sa vă anunț că este prima carte pe care o scriu, îmi lipsește experiența și nu garantez ca va ieși ceva foarte bun, pe placul tuturor.

  Vă îmbrățișez!

Te Urăsc Sau Te Iubesc?Where stories live. Discover now