𝘱𝘢𝘳𝘵 7

748 18 2
                                    

"Sta ona radi ovde?"-Ljutito je rekao Erik Dzejsu dok je mene s prezirom posmatrao.
"Ovo je njegova zurka?"-Osetila sam jak nalet besa zbog toga sto me Dzejs doveo u ovakvu situaciju i gledala sam ga ocekivajuci odgovor.

"Mozete li, molim vas, da pokusate da izgladite odnos, zbog mene? Erik, ja zivim s njom, vidjacete se. Rouz, ovde je milion ljudi sa kojima Erik nije dobar, zasto bi tebi bio problem onda?"-Nije razumeo nasu ljutnju i pokusavao je da popravi stvari ali nije uspevao.

"Moze da ostane, naravno, ali ne sme da me polije ponovo."-Erik mi nece zaboraviti to sto sam ga ponizila ali zna da ostali hoce, pa ja spreman da to pusti zbog Dzejsa.
Pruzio mi je ruku u znak primirja ali ja nisam uzvratila.

"Neverovatno."-Rekla sam isfrustrirano i izasla napolje jer se necu druziti sa nasilnicima.
Udarila sam nekog decka ramenom i izvinila se dok sam se probijala kroz guzvu da izadjem.
Toliko sam zelela da udarim Dzejsa ali nisam mogla te sam samo nervozno frknula i oslonila se na ogradu terase. 

"Zato si bio toliko ljut kad sam ti rekla za incident, jer je to tvoj drug. Da je neko drugi verovatno bi stao na moju stranu."-Govorila sam razocarano kada sam krajickom oka ugledala Dzejsa.

"Nisam ti rekao jer ne bi dosla da si znala. Ne trazim da budete najbolji drugovi ali bar da se suzdrzite od ubijanja. On ce dolaziti kod mene i vidjacete se dosta. On ce se potruditi ali nadam se da ces i ti."-Govorio je dok mi se priblizavao sa picem u ruci. Svidela mi se ideja da i njega polijem, ali nisam. Govorio je iskreno jer nije zeleo probleme ali nije u redu sto mi je to precutao.

"Imas dve sekunde da odes pre nego sto polijem i tebe."-Iako to ne bih uradila, zvucala sam poprilicno uvreljivo.
Gledala sam ga ljutito i s prezirom, sto mu je zasmetalo. Namrstio se i sklonio pogled dok je stiskao casu. Kada je ponovo bacio pogled na mene, upitno sam podigla ruke i obrvu. Posto je video da se moj besan pogled ne menja, osmehnuo se ironicno te otisao.

"Izgledas kao neko kome treba pice."-Kada sam cula da mi se neko obraca, sklonila sam ruku sa glave da bih pogledala. Decko sa malo duzom crnom kosom, kog sam ranije udarila u guzvi, mi se obratio ljubazno.

"Pice ili taksi?"-Iako ga ne poznajem, odlucila sam da odgovorim i budem kulturna jer je izgledao fino. Prepoznala sam ga po crnoj koznoj jakni.

"Mozda taksi ali bih vise voleo da je pice."-Nervozno je pocesao svoj vrat uz seretski osmeh dok je drzao distancu izmedju nas.
"Hm.. Okej, ali ovo je moja prva zurka."-Slegla sam ramenima i pristala jer nemam sta da izgubim, ali sam ga upozorila da mi je prva zurka i da to nije bas moja stvar.

"Wow. Okej, onda moras da se provedes super."-Kada je prestao sa cudjenjem, uhvatio me je za ruku i uveo unutra.
Obicno izbegavam ljude ali izgleda kao fin i zanimljiv lik, a Angelu sam svakako izgubila.

"Na tri."-Rekao je kada mi je pruzio malu casu punu neke tecnosti.
"1..2..3!"-Kada je to izgovorio, malu casicu je prineo ustima i okrenuo skroz, a ja za njim.
Nisam znala sta je to ali kada sam progutala osetila sam kako mi gori sve iznutra.
"O jebote."-Rekla sam mrsteci se kada sam pocela da kasljem a on se samo smejao.

"Theo."-Predstavio se dok sam ja umirala.
"Rouz."-Kada sam prestala da kasljem i ja sam se predstavila.
"Hocemo opet?"-Nije ni sacekao moj odgovor vec je uzeo dve case ponovo.
"Sto da ne."-Pogledom mi je pokazivao na casu koju mi je pruzao i smeskao se ubedljivo te sam popustila i pristala.

Mozda smo popili malo vise i mozda mi se malo vrti u glavi ali je zabavno. Angela nam se pridruzila i igrali smo svi zajedno.
"Trebalo bi da odes kod njega."-Primetila sam da Angela sve vreme posmatra crnog decka koji me nazvao ludacom ranije i rekao joj da me skloni. Pretpostavila sam da se znaju.

"Luki? Ne, ne. Ne pricaj gluposti."-Pravila se da ga nije ni primetila i da lupetam. Odlucila sam da joj dam jos par pica kako bi je opustila.
"Okej, u pravu si, gledam ga. Necu mu prici, vec smo jednom bili zajedno i ne ocekujem da se to ponovi."-Nakon par minuta pocela je da mi prica ali je morala da vice jer je muzika bila preglasna. 

"Iskreno, primetila sam da gleda ovamo par puta. Ne moras da pridjes njemu, samo pridji blizu i igraj s nekim drugim. Nerviraj ga malo."-Pricala sam joj sta da uradi i ona potvrdno klimala glavom ali se nije pomerala. Odlucila sam da je poguram i otisla je.

"Ne bi trebalo tako da je savetujes, pripita je."-Theo me je privukao ka sebi kada je Angela otisla i polozio svoje ruke na moje kukove.
"Ti ces nesto da mi kazes? Upravo pokusavas da zavedes pijanu devojku."-Nasmejala sam se zbog toga i okrenula mu ledja drzeci malu distancu izmedju nasih tela.

"Ne treba mi alkohol da bih te zaveo."-Priblizio se mom uhu i rekao samouvereno kada me obgrlio i kretao nasa tela u ritmu muzike. 

Trenutak u kom sam uzivala i zabavljala se je prekinuo besan Dzejs koji me je povukao i odvojio od Thea. Razbesneo je i Thea koji je bio spreman da ga napadne ali sam ga ja gurala nazad.

"Sta to radis, dodjavola?!"-Viknula sam ljutito gledajuci Dzejsa koji nije gledao mene vec samo Thea, kao lav koji je spreman da svakog casa napadne.
"Sta to radis ti, dodjavola?!"-Sada je spustio svoj pogled i gledao mene dok su njegove oci bile krvave i pune besa.

"Zasto je ne pustis na miru?"-Rekao je ljutito Theo i osetila sam kako se krece napred te ga ponovo gurnula nazad.
"Zasto je ti ne pustis na miru narkomane?"-Ponovo je gledao Thea sa mrznjom i vikao dok je posao napred ka njemu a ja nemala dovoljno snage da ga drzim.

"Izlazi napolje!"-Viknula sam besno i iz sve snage gurnula Dzejsa napred. 
Nije me slusao i vrebao je pogledom i dalje Thea. Udarala sam njegove grudi iz sve snage jer sam bila jako besna i izgurala ga napolje.

"Da li si ti normalan?"-Bila sam jako ljuta i htela da ga prebijem jer mi je bez razloga upropastio vece, opet.
"Da li si ti normalna? Sta to radis sa najvecim narkomanom?"-On je takodje poceo da vice na mene sto je samo pogorsalo situaciju.

"Sta ja radim je moja stvar i prestani vise tako da se ponasas! Nisi moj otac!"-Po ko zna koji put sam pokusala da mu objasnim ali on nije ni slusao vec me samo gledao.
"Idemo kuci."-Rekao je zapovedno i posao napred ocekujuci da podjem za njim.

"Necu. Pijan si."-Kada je cuo i primetio da ne idem za njim, okrenuo se i dosao do mene. Nije hteo da prihvati ne kao odgovor te me je uhvatio za ruku i povukao.

"Dzejs! Ne!"-Rekla sam odlucno i nekako izvukla svoju ruku iz njegove dok se par suza slilo niz moje lice.































ᴏɴᴇ sᴛᴏʀᴍʏ ɴɪɢʜᴛWhere stories live. Discover now