Hoofdstuk 2

231 5 0
                                    

~Santana~

Ik zocht mijn locker. Het was nummer 2845. Ik liep naar boven maar botste tegen een jongen op en viel. Hij had zwart haar, blauwe ogen. Hij vroeg of alles ok was. Ik kon niet meer uitbrengen dan: ik euh. Ja alles goed. Hij stak zijn hand uit. Hij hielp me recht. Ik ben Damon, Damon Salvator zei hij als een echte gentleman. Ik ben Santana Lopez zei ik op een vreemd toontje.

Zoek je iets? Vroeg hij.

ja, ik zoek mijn lockertje maar kan hem nergens vinden. Het is nummer 2845. Hij lachte. Ik weet waar dat is. We liepen terug naar beneden. Ik vond mijn lockertje aan een vuilinsbak. Typisch ik. Ik wou hem bedanken maar hij was al weg. Damon Salvator, mopelde ik. De bel ging. Mijn eerst uur was Geschiedenis. Great. Ik mag mijn lokaal nog gaan zoeken. Het duurde niet lang voor ik het gevonden had maar de leerkracht was al begonnen met lesgeven. Ik klopte aan en liep naar binnen. Ik slikte even toen ik zag dat alle ogen op mij gericht waren. Ik euh ben Santana en ik ben nieuw hier ik vond mijn lo... Stop maar zei de leerkracht. Welkom en nu naar je plaats. Er was nog 1 plaatje vrij in de hoek achteraan. Ik keek de klas rond en toen zag ik Damon. Hij gaf een glimlach en keek weer voor hem uit. Hij gaf me iets geruststellend. In de lunchpauze wilde ik naar hem toe lopen. Hij hangde rond met enkele vrienden. Er komt een meisje naar hem toe gelopen en kust hem op de mond.

~Damon~

Hey, babe.

Voor ik nog iets kon zeggen drukte ze haar lippen tegen de mijne. Wie was dat meisje waar je vanochtend mee rond liep?? Vroeg ze. Een nieuw meisje op school die niet wist waar haar kluisje was. Ze keek vol afschuw. "Mercedes Lambre" riep ik maar ze liep al weg.

~Mercedes~

Ik liep naar haar toe. Wie denk je wel dat je bent! Damon is mijn vriendje en je blijft met je vuile handen van hem af begrepen? Ik zag de angst in haar ogen. En liep terug naar Damon. Ik kuste hem op zijn lippen en zei dat alles ok was tussen ons twee en dat ik haar had verwelkomd.

~Santana~

Ik ben zo boos op haar. Maar ik loop terug naar mijn locker. Ik open mijn locker en er vliegen allemaal papiertjes door de gang.

New WorldWhere stories live. Discover now