-5-

360 26 2
                                    

Vstala jsem tedy ze sedu ze země a šla si ještě lehnout jak chtěl on.

V leže jsme se objímali a já v Samové náruči usla..

Sen

,, Hehe! To je super! "
,, Jo já vím! Hele tady máš! "
,, Dík! "
Kdo je to? Motá se mi hlava.. Bum!
,, Enn? Tak sakra zavolejte někdo záchranku ne?! "
Už jsem slyšela jen hudbu. Nic jsem neviděla. Po chvíli jsem zase létala ve vzduchu vedle nějakého kluka.
,, Je mi líto za vaši ztrátu, ale nepodařilo se nám ji zachránit. Měla silný otřes mozku jelikož se celkem dost silně bouchla o stůl při pádu na zem. A taky má celkem dost alkoholu v krvi. Neměla šanci přežít.. Nevíte, jestli se s něčím léčila? "
,,Ne o ničem nevím.. "
Ta holka se rozbrečela. Všechno se zčernalo. Tma...

Realita

,, Enn! " Sam
,, C-..Co? Co se stalo? " Enn
,, Vďaka bohu že si na žive. Spala si tvrdo. " Sam
,, Aha... " Enn
,, Stalo sa niečo? Zdalo sa ti niečo? " Sam
,, Co? Ne.. Teda vlastně jo ale.. Nechci o tom mluvit teďka.. Někdy v klidu si můžeme o tom promluvit. " Enn
,, Aha.. " Sam
,, Kolik je vůbec hodin? " E
,, 9:37 prečo? " S
,, Nepůjdeme se nasnídat? " E
,, Pokojne môžeme " S
,, Ok tak jdem? Jenom se převleču.. "
,, Jasne "

Vstala jsem tedy z postele. Když jsem šla k batohu jsem si všimla že na zdi něco visí. To je jenom YouTube button. Počkat! Co? Místo batohu jsem si začala číst ty anglická slovíčka. Angličtinu umím výborně tak s tím nemám problém..

Congratulations for 100K subscribers to Moon

Dál jsem to nečetla. Nemusela jsem. Tak on je to YouTuber co? Heh.. Dělala jsem jakoby nic protože jsem měla všechno naplánované tak, že si někdy vyjdeme na procházku a o VŠEM si promluvíme.. Jak o mém snu, tak i o těch klucích se kterýma si volal přes TSko.. Víte kdy jsem to všechno naplánovala? Já ani sama nevím, prostě se to zrodilo v mé hlavě no.. Vytáhla jsem věci z batohu a zatímco byl Sam v šatníku, já se převlékla.

Pak jsme šli oba dolů, kde už čekala Klárka s jejich mamkou, taťkou a... Malým dítětem? To nejspíš Klárka hlídala to malé dítě, protože jsem slyšela Kláru jak včera říká že ji klidně pohlídá.

,, Dobré ránko. " S. Mamka
,, Dobré. " Já
,, Dobrý večer. " Sam
Tomu jsme se samozřejmě zasmáli všichni že 😆😄.
U snídaně jsme moc nemluvili, ale pak se mě začala vyptávat Samova mamka.

,, A ty Enn, máš nejakého súrodenca? " S. Mamka
,, Měla jsem... " Enn
,, A prečo už nemáš? " S. Mamka
,, Umřela... Nechci o tom moc mluvit.. " Enn
,, Dobre.. Však nemusíš či nechceš. " S. Mamka

Pak už čas jen utíkal a utíkal.. Mamka mi volala že už musím domů. Samo mě doprovodil ke dveřím a obejmuli jsme se.. Sam mi ještě řekl, že zítra mu přijedou kámoši tak jestli bych nechtěla.. Ani to nestihl doříct a už jsem mu odpověděla.. Samozřejmě jsem řekla že bych ráda!
To mi ještě zlepšilo náladu! Ale všechna ta radost zmizela jakmile jsem vkročila do baráku.. Rodiče se zase hádají 😠! Achjo... Proč se nemůžou někdy nehádat? Šla jsem do pokoje kde byla celkem i zima.. Já mám zimu radši něž velký teplo.. Jsem divná? Já si v pokoji zatápím jenom když je tu návštěva. Snažila jsem se na to nemyslet jak se hádají. Začala jsem si vyndávat věci z batohu a vracet zpět do skříně. Sedla jsem si na postel a zrovna v tu chvíli, co jsem si sedla mě napadla otázka ,, Kdo jsou ti jeho kamarádi? " ,, Znám je vůbec? " No asi je zatím neznám ale zítra bych je mohla znát! A nejsou ti jeho kamarádi ten Dejzr, MaTTem, Vitaa a Attack? Ty jmána mi opravdu něco připomínají.. Kouknu se na internet.. hmmm.. Najednou na mě vyskočila různá videa. Na jedno z nich jsem klikla. Už mi to dává smysl! A já byla tak hloupá a ničeho si nevšimla! Vždyť to jsou ti YouTubeři! Omgggg!! To musím hnedka napsat holkám! Nebo jim mám zavolat? Nebo to mám nechat v tajnosti? Nezradím tím svoje nejlepší kamarádky? Radši jim to řeknu osobně z očí do očí. Domluvím se s nima jestli nepůjdeme třeba na zmrzlinu a že jim musím něco říct.

Chat mezi Enn (E), Nikolou (N) a Kristýnou (K)

E: Ahoj holky

K: Ahooj

N: No čáu

E: Nechcete si třeba zajít na zmrzku? Vezmu to za všechny 😉

K: Tak joooooooooooooooo budu se těšit!

N: Klidně, ale kdy?

E: Tak třeba za půl hoďky v parku u 3 stromů?

K: Se mnou můžeš počítat!

N: Se mnou taky!

E: Tak dík, jo a musím vám něco říct, ale až tam.

K: Jasně, tak za půl hodiny v parku

N: Čauuu :3

Šla jsem se chystat.. Nechtělo se mi převlékat tak jsem si nechala co jsem měla na sobě. Jelikož jsem ráno byla u Sama, nedělala jsem si make-up. Já hoani osobně moc nemusím, ale ten základní si dělám. Šla jsem do koupelny a stoupla jsem si před zrcadlo a začala na sebe plácat ten make-up. Oční stíny jenom lehce, a rtěnku nevýraznou. Nemám zapotřebí, aby na mě lidi čuměli jak na barbie co má na sobě make-up 24 7. (24 hodin 7x týdně poz. autorky) Vyšla jsem z koupelny a koukla jsem se na hodiny. mám ještě 15 minut čas, tak si vezmu kabelku a dám si do něj telefon s peněženkou. Před tím, než jsem vyšla jsem si vzala boty, jelikož jsem si je sundala když jsem přišla, ale nemusím vám to říkat. Podle mě je to samozřejmost. Vyšla jsem z baráku s airpodama v uších a vydala se směr Park u 3 stromů. Bohužel jsem měla v jedné ruce berlu a v druhé telefon kde jsem si pouštěla písničky. Po chvíli jsem došla až do parku kde jsem viděla holky jak sedí na lavičce. Nečekaně Niki zase na telefonu a Kiki? Jídlo v puse a točí tik toky. Na tik toku má kolem 1 milionu sledovatelů. Niki na insta zase taky kolem 1 milionu. Ona fakt hezká a dělá mega hezký fotky. Hrozně ji totiž baví focení a všechno co kdy vyfotila, dala na instagram.

,, Čaauuu!" E

,,Jé Ahoooj! "K

,, No čáu, kde jsi tak dlouho? "N

,, Vážně Nikol? Vždyť jsme se domluvili že tu budeme až za 5 minut, ale já tu jsem o 5 minut dřív." E

,, Ale no jó furt. Co máš s nohou? " N

,,Vymknutý to mám." E

,,Jéééžiši.." N

,,Tak jdeme?" E

,,Jooo"K

U zmrzliny

,,Tak Enn, co jsi nám teda chtěla říct?" N

,,Jo no!' vykřikla Kiki

,,No tak fajn, ale pojďme si sednout na lavičku." E

Sedli jsme si na lavičku a Niki začala.

,,Tak povídej." N

,,No.. Víte jak se přistěhoval ten kluk od sousedovic?"

,,Mhmmm no jistě" řekly obě sborově

,,Ten kluk je...

Tak čusky! Tady to stopneme aby jste měli jejich reakci v další části. Rozhodla jsem se, že pokud to budu nějak zvládat, tak bude jednou za dva dny další kapitola která bude mít kolem 1000-2000 slov. Zrovna když je den, co nevyjde tady z téhle knihy část, by měla vyjít další část z mého druhého díla jménem "M-..Monstrum?" Prosím, určitě se na ni koukněte. A kdyby jsem si nepsala s Dydycz neboli Eldydy tak tady ta část tady ještě není. Mějte se hezky a noste roušky! I love you all 💖🦄🦙
Btw1212slovicek!





I Love You (cringe story) [DOKONČENO] Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz