Είμαι bi?

308 1 1
                                    

~ Είμαι κοπελα 16 χρονων. Τελευταία αρχίζω να βλέπω λίγο ερωτικά τη φιλη μου και να κάνω ερωτικες φαντασιώσεις μαζί της. Το συζητησα με καποιες φίλες μου κι μου ειπαν οτι μπορεί να είναι φάση και μου εξήγησαν τους ψυχολογικούς λόγους που το περνάω αυτό. Δε ξέρω όμως αν μαρεσει πραγματικα... έχω κανει ηδη σχέση με αγόρι και μου άρεσε αλλά με κοπέλα δε ξερω αν θα μου αρέσει... Μου αρέσει στη σκέψη αλλά δε ξέρω στη πράξη. Εξάλλου σκέφτομαι πως οι φίλες μου έχουν εν μέρη δίκιο και έχει λογική αυτό που μου λένε...Νιώθω οτι είμαι bi αλλά δε ξερω τι είμαι όντως...

Αγαπητή μου φιλη

Αρχικα δε χρειάζεται να νιώθεις άβολα ή άσχημα για καποιες φαντασισωσεις ή σκεψεις που ίσως κανείς. Ειναι λογικό στην ηλικία σου ακόμη να ψαχνεις τη σεξουαλικότητα σου. Πολύ πιθανόν να υπήρχαν σημάδια απο παλιά και να μη το είχες συνηδητοποιησει.

Οι φίλες σου μπορεί να έχουν δίκιο αλλά μπορεί και όχι. Είναι κάτι που θα καταλάβεις στη πορεία αν είναι φαση αν οφείλεται σε ψυχολογικά θέματα ή όχι. Ναι πολύ πιθανόν να ευθύνονται υποσυνείδητες σκέψεις για αυτό αλλά πολύ πιθανόν να είναι και ορμονικό μα αυτό θα έλεγα οτι δεν έχει τόσο σημασία!

Εφόσον σου αρεσει στη σκέψη το μονο που εχεις να κανεις είναι να δοκιμασεις τη πράξη χωρίς να το κυνηγησεις και να το ψαξεις πολύ απαραίτητα. Μη σε τρώει τοσο! Οτάν έρθει η κατάλληλη ωρα και η στιγμη και όταν βρεις την ευκαιρία θα το δοκιμασεις πρακτικά και θα καταλάβεις απο μονη σου αν είσαι η όχι.

Εν τέλη μην νιώθεις άσχημα για τις σκέψεις σου είναι φυσιολογικό να κάνουμε πολλες διαφορετικες σκέψεις  στην εφηβεία και δεν είναι κακό να τις δοκιμαζουμε αν νιώθουμε καλά με αυτό.
Ασε απλα το χρονο να δειξει και έχοντας κανει τη πράξη και με τα δυο φύλα και αν σου αρέσει πραγματικα αυτό γιατί όχι;

Φυσικά θα ήταν καλό να συζητήσεις τις ανησυχίες σου με μια ψυχολόγο που θα ξέρει καλυτερα πως να σε καθοδηγήσει! Κατα τη γνώμη μου κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και νιώθεις όμορφα με αυτό!

Well hope να βοηθησα κάπως και όσοι δε θέλουν να μου στείλουν να τους βοηθαω διαβάζοντας απλα προβληματισμούς αλλων😊

Συμβουλές για όλους😁Where stories live. Discover now