Να προχωρησω;

411 7 0
                                    

~Ειμαι 19 δεν έχω κανει ποτε σχέση σοβαρή στη ζωή μου καθώς δε μου δόθηκε η ευκαιρία και οι γονεις μου δε με άφηναν να βγαινω τόσο. Ακόμη μενω με τους γονεις μου οι οποίοι είναι θρησκευόμενοι και έχουν κλειστές αντιλήψεις όπως καταλαβαίνεις (όχι σεξ πριν το γαμο κλπ).Εχω σχέση ενα μηνα με εκείνον και εντάξει μου αρέσει παρα πολύ και νιώθω έτοιμη σωματικά να προχωρησω αλλά ειναι ο κατάλληλος; Είμαστε ίσα στην ίδια σχολή. Να προχωρησω η βιαζομαι;

Αγαπημένη μου φιλη,
Δεν υπάρχει λογος να βιαζεσαι για τίποτα! Αρχικα δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα που δεν είχες ποτε άλλοτε σχέση ουτε να νιώθεις άσχημα που είσαι απειρη (όλοι απο κάπου ξεκινάμε).

Οσον αφορα τους γονεις σου δεν χρειάζεται για αρχή να τους τα πεις όλα και εν τέλη αν τους εξηγήσεις κάποια πραγματα μπορεί να σε καταλάβουν! Θα κόψεις αντίδραση και ανάλογα θα δεις τι θα τους πεις και αν θα πεις! Εσυ τους ξερεις καλυτερα!

Οσον αφορα τις αντιλήψεις λογικό είναι ν έχουν πιο "αρχέγονες" αντιλήψεις καθώς έζησαν σε αλλη εποχή. Είναι δική σου υπόθεση αν θα τις υιοθετήσεις κι εσυ(που κατα τη γνώμη μου δε στέκει η άποψη μετα το γαμο).

Για εμένα καλό θα ήταν προχωργσεις όταν νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά. Δηλαδή το καλυτερο θεωρώ θα ηταν να είσαι ερωτευμένη μαζί του και να τον εχεις γνωρίσει σε σημαντικό βαθμο ώστε να είσαι σε θέση να κρινεις αν θα ήθελες να είναι η πρωτη σου εμπειρία ώστε να μη το μετανιώσεις αργότερα! Το καλυτερο θεωρώ είναι η πρώτη εμπειρία να είναι όμορφη ρομαντική να υπάρχει πάθος έρωτας κια σεβασμός μεταξύ σας! Λοιπόν μη το σκέφτεσαι πολύ αν θα προχωρησεις η όχι! Δεν υπάρχει στάνταρ ουτε στην ηλικία ουτε στο χρονικό διάστημα που θα είστε μαζί! Οτάν νιωσεις οτι δεν είσαι έτοιμη θα πρεπει να το σεβαστεί και όταν νιώθεις έτοιμη τοτε κάντο αρκεί να το θες πραγματικα! Μη το πολύ σκέφτεσαι λοιπον! Θα ερθει απο μονο του!

Αλλα προσοχή! Παντα με προφυλάξεις!

Ελπίζω να σε βοηθησα κάπως😊

So  όσοι χρειαζεστε κάποια βοήθεια σε κάτι απο κάποιον που βρίσκεται έξω απο αυτό μπορείτε να μου στείλετε ελεύθερα οτιδήποτε σας προβληματίζει! Ολα είναι δεκτά δεν υπάρχει καμια κριτική και εννοειται είναι όλα ανώνυμα και δεν βγαίνουν πουθενά παρά εξω τα προβλήματα σας😊

Thank you😘

Συμβουλές για όλους😁Where stories live. Discover now