《 1 5 r é s z 》

931 37 7
                                    

Ma van június huszonkettedike.A szülinapom.Reggel viszonylag korán felébredtem.Azthittem,hogy Dora felkelt,de ez elmaradt.Egy kicsit elszomorított,mert egyébként a héten 7/5 nap ő kelt fel.Úgy döntöttem,hogy ma a szobámban készülődök.Kifésültem sötétbarna hajzuhatagom és varázslattal megcsináltam.Nagyon egyszerű lett,de nekem nem kellett extrább.Éppen a szekrényem előtt álltam,amikor Dora hirtelen benyitott.
-Jóre..-döbbenten pillantott rám.
-Reggelt,Dora.-mosolyogtam rá.
-Boldog szülinapot kislány!-adta át az addig kezében fogott csomagot.Kinyitottam.Egy gyönyörű sminkkészlet hevert benne.
-Úristeen!Nagyon köszönöm!-ugráltam körbe az elégedetten mosolygó lányt.Az ünneplésem egy bagolyhuhogás zavarta meg.Felszaladtam az erkélyemre ahol 5 bagoly várt.Felismertem Hedviget,Pennát,Pulipintyet és Szíriuszt,az utolsót mintha láttam volna valahol,de több nem jutott eszembe.
-Baglyaim jöttek.-kiáltottam le a fiatal nőnek-Menj nyugodtan.
Ajtócsukódást hallottam,majd a baglyokhoz fordultam.Az idegenhez léptem és elvettem a levelet amit hozott.

Kedves Lucy!

Nagyon boldog 14. születésnapot!Az ajándékodat személyesen szeretnénk átadni,persze ha a Tonks-oknak nincs ellenére.
A levél mellé raktam pár képet,amin kicsiként szerepelsz.Remélem jót derülsz majd rajta.

Ölel,Narcissa és Draco

Csak úgy bámultam ki a fejemből.Vagy úgy,hogy ez a Malfoy bagoly.Kivettem a mellékelt képeket,amiken legtöbbször Dracoval szereplünk.De ami a legjobban meglepett,hogy nem hiányoznak.Még Cissy sem.Következőképp Hermione állatáról,Pennaról vettem le a borítékot.Ám a borítékban nem csak levél volt,de inkább azt vettem el először.

Kedves Lucy!

Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!Az ajándékod benne van a borítékban.Mielőtt hitetlenkednél,elmondom:a Roxfortban McGalagony tanárnő segített,hogy tértágító és könnyítő bűbájt tegyek rá.Remélem tetszeni fog.

Ölel:Mione barátnőd.

Furcsállva vettem ki a borítékból a könyvet(mi mást adna Mione?!) ami a Legilimencia és okklumencia címet viselte.Elmosolyodtam és mivel a baglya még nem ment el,gyanítom,hogy választ vár.

Mione,

Köszönöm az ajándékot és a köszöntést is!

Barátnőd,Lucy.

Azzal utnak eresztettem Pennát.Ezután jött Ron szeleburdi Pulipintye.

Kedves Lucy,

Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!
Az ajándékodat később Hermésszel küldjük el,mert gyanítjuk,hogy Ron baglya nem bírná el.Reméljük,hogy jól vagy és kellemes nyarat!

Weasley család.

Mosolyogva olvastam végig a rövid,de szívből jövő üzenetet.Fèlretettem a többi levél közé,majd néztem ahogy Puli elrepül.Hedvig egy huhogással jelezte,hogy ő igenis itt van még,de Szíriusz csak némán várt.
-Jaj,ne haragudj Hedvig!-mondtam majd az általa hozott papírkát is olvasni kezdtem.

Kedves Lucy,

Boldog szülinapot!Ne haragudj,hogy nem vettem ajándékot,de Dursleyék nem engedték.Remélem,hogy jól telik a nyarad.

Ölel:Harry

Látszott a levélen,hogy sebtében íródott,de nagyon örültem neki a kis terjedelme ellenére is.Mire felnéztem,Harry baglya már nem volt a szobában.Elvettem,az utolsó,apám által küldött levelet a baglyáról,akit magáról nevezett el(Én egoistám).Ez állt benne.

UTÓD  |Harry Potter ff.|Where stories live. Discover now