《3 rész 》

1.6K 65 23
                                    

Augusztus 5,Vasárnap

Röviden és tömören.TÖKÉLETES HETEM VOLT.
Nem volt Lucius,sem Draco,csak én és Cissy.
Elvitt a Gringrottsba és kivettünk 100 galleont
(apa se szegény khmm).Elmentünk fagyizni,és Cissy elvitt a Grimmauld téri házunkba,Dumbledore segítségével.Nagyon szeretem az igazgatót.
Már nagyon várom a szeptembert.Apropó szeptember,apropó suli.Két hét múlva megyünk az Abszol útra.Dracoval idén együtt megyünk,de ő Luciussal vásárol,én pedig Narcissával.Így lesz jól nekem és Draconak is.
Időközben Lucius nézeteit kezdte előtérbe helyezni,undorodva nézett rám.Fájt.
Nem volt már több barátom...
Remélem,hogy ez változni fog Roxforti tanulmányaim elkezdése után.

Augusztus 19,Vasárnap

A Malfoy család és én egyenesen a Foltozott Üst egyik hálójában termettünk.Hopponáltunk.
Cissy velem,Lucius Dracoval.Ha nem az a férfi tartana el,már régesrég megmondtam volna neki a magamét.
Mi előresiettünk,míg Luciusék beszélgettek a kocsmárossal.Miután Narcissa megkopogtatta pálcájával a téglafalat,elém tárult az Abszol út.
Ollivandernél kezdtük.Belépésünket egy csengő jelezte a boltosnak.
-Ó!Lucy Phyllis Black és nocsak Narcissa Black?
Elnézést,Narcissa Malfoy!De rég láttam magát.
Nade,a kislánynak kell pálca?-Narcissa bólintott és a pálcás már el is tünt a sorok között.Pár perc múlva visszajött egy dobozkával,kivette belőle a pálcát és felém nyújtotta.
-Egyszarvúszőr,tölgyfa,12 hüvelyk,merev.
A kezembe vettem és suhintottam.De semmi.
Ollivander újra elment.Most egy rettentően poros dobozkával jött vissza.
-Nyírfa,sárkányszívizomhúr,11 hüvelyk,kellően rugalmas.Nagyon régi darab,édesanyádnak hasonló volt.-zadarta majd átnyújtotta a világosbarna színű darabot.
Mihelyts a kezembe vettem,melegség járta át a testem és miután suhintottam vele,egy apró pirosas,aranyas fénycsóva tört ki a pálcámból.
-Ez az!Hét galleon lesz!
Átnyújtottam azt a 7 pénzérmét. Ezután a Czikornyai és Patzába siettünk,ahol beszereztük a könyveimet.Következő állomásunk a talárszaboda/szabda, (íroiszerk.
nem tudom rendesen a nevet) ahol beszereztük a egyentalárokat.Nagy meglepetésemre Cissy még a kisállatboltba is elvitt.Kaptam egy szürke baglyot,Fánk lett a neve.Eközben csupán csak egyszer botlottunk bele Dracoékba.Nem is bánom.
Mi hamarabb kiértünk és megittunk egy-egy vajsört.Megvártuk a fiúkat akik ugyanúgy ittak,de Lucius a lángnyelv-wiskeyt választotta.
Olyan 5-6 pohát után,mikor már kellően ittas lett,felajánlotta,hogy aludjunk itt.Narcissával nem rebdestünk az örömtől dehát ő tart el minket szóval..
Itt maradtunk.Ó,mit csinált Lucius?
Ivott,ivott és csak ivott :)
Dracoval varázslósakkoztunk,míg Lucius flörtölt (a feleségével) addig Cissy arcán látszott a szinte-szinte lenéző grimasza,amit nem is próbált takarni.Végül Lucius feladta a románcot és beszállt Draco ellen a varázslósakkba.Addig mi lányokul elfoglaltuk a MI szobánkat és nyugovóra tértünk.A fiúk,hát gondolom ők sem alhattak sokat.Ahogy én sem.
Egész éjjel forgolódtam,nem jött álom szemeimre.



Hozok mostantól részeket!!!

UTÓD  |Harry Potter ff.|Where stories live. Discover now