13

4.7K 316 63
                                    

Jimin hiçbir şey demeden, tek kelime etmeden oradan uzaklaştı ve evine gitti. Uzun zamandır evine gelmiyordu, bunu farketmişti. Jimin'de hiçbir duygu değişikliği yoktu. Ağlamamıştı ve hatta gözleri bile dolmamıştı. O kadar boş bakıyorduki dünyaya, sanki neden yaşadığını sorgular gibiydi.

Hiçbir şey yapmadı, hemde hiçbir şey. Öğlen olmasına rağmen yatağına gitti ve uyudu, sabah kadar uyudu. Sabah olduğunda ise güzelce hazırlanıp kendi iş yerine gitmişti. Jeon ile olan ortaklığını bitirmeyecekti. Yapacağı şey, hiçbir şey olmamış gibi davranmaktı. Sanki hiç onunla bir şey yaşamamış gibi.

Bu şekilde bir hafta geçti, Jimin boş boş işine gidip geldi ve her gün dahada çok yoruluyordu. Normalde Pazar günü olduğu için bugün mesai günüydü fakat Jimin bugünde çalışmaya gelmişti.

Çalışanlar ona farklı bakıyordu. Endişeli gibiydiler fakat Jimin hepsine gülücük atıyordu ve morallerini düzeltmelerini istiyordu. Bir hafta boyunca hiç durmadan çalıştı, ve hatta bu bir hafta boyunca bir kafede bile çalıştı akşamları boş kalmasın diye. Baya bir parası vardı fakat neye harcayacağını bilmiyordu.

Belkide ihtiyacı olanlara bağış yapmalıydı? Jimin düşüncelerinin içerisindeyken içeriye birden Taehyung girdi.

"Jimin, selam!" dedi, Jimin'de "Selam Tae" dedi. Taehyung onun durgun bakışlarını, neşeli olmaya çalışan yüz ifadesini ve yorgunluktan şişmiş olan gözlerini görünce "Hey, iyi misin?" dedi. "Ha? E-Evet evet, iyiyim. Neden sordunki?" dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi.

Taehyung'ta olayı anladı ve "Yine o değil mi? Jungkook yaptı sana bunu" dedi ve Jimin'e arkadaşça sarılacakken Jimin ise "Hey hey hey, benim hiçbir şeyim yok. Ne Jungkook'undan bahsediyorsun sen?" Taehyung ne olduğunu anlayamamıştı. "Nasıl yani? Sen çok kötü görünüyorsun Jimin, farkında mısın?" "Hayır ben gayet iyiyim Taehyung, kes şunu" "Jin'i arayacağım" "Sakın!" "Ona haber vereceğim Jimin" "Hayır!" dedi fakat nafileydi.

Taehyung çoktan kapıdan çıkmış ve Seokjin'i aramıştı.

Hay siksinler böyle işi!

***************

Jungkook ve Jin yine kavga ediyordu, daha doğrusu Jin onu azarlıyordu. "JUNGKOOK! YİNE NE YAPTIN?!" diye bağırdı Jin. Jungkook ise

"Sanırım bir şeyler yapmış olabilirim..."

dedi ve

Bölüm bitti, HAHZLCKSLCKDLJD Neyseeeee bölüm acayip kısaydı biliyorum fakat idare edinin lüften, dkckdkdkkdkd ben küçükken lütfen'e lüften dermişim kddkkd

Bitch Boss - JikookWhere stories live. Discover now