#WildRabbit - Roleplay

57 4 0
                                    

Apare o parte cu totul neașteptată până acum în concursurile organizate de ambasadorii români de pe Wattpad - runda de roleplay.

Regulamentul e simplu, dar trebuie urmat cu sfințenie.

Regulamentul e simplu, dar trebuie urmat cu sfințenie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Regulament

Echipă:

Aveți nevoie de un partener sau doi pentru a putea participa la runda de roleplay. Încercați, cât de curând, să găsiți aceea persoană/acele persoane.

Înscriere:

După ce v-ați ales coechipierul sau coechipierii, nu uitați să vă înscrieți echipa. Pentru o echipă, este suficient să completați și să trimiteți o singură dată formularul de înscriere.

Click AICI pentru a vă înscrie echipa.

Creație literară:

Pornind de la promptul dat, fiecare echipă trebuie să-și joace rolul și să ducă la final povestirea, în limitele indicate. Scriitorul care și-a adunat echipa inițial este implicit coordonatorul, personajul principal, focarul acțiuni. Ceilalți sunt personaje secundare.

Locația și prompt-ul propriu-zis:

Dată fiind dificultatea privind urmărirea comentariilor de pe profiluri multiple, vă informăm că runda de roleplay propriu-zisă trebuie să se desfășoare exclusiv pe profilul FantasyRo, capitolul #WildRabbit - Roleplay.

Promptul propriu-zis se află tot acolo.

Puteți accesa locația și prompt-ul dând click AICI.

Limită de spațiu

O echipă își poate înșira povestirea într-un singur lanț de comentarii, ca replică la comentariul scriitorului inițial/coordonatorului.

Limita minimă este 40 de comentarii.

Limita maximă este 120 de comentarii.

Rețineți: mesajele de natură sexuală, inclusiv cele încadrate în roleplay, sunt împotriva regulamentului Wattpad. Vă rugăm să nu scrieți scene mature!

Concursuri și ActivitățiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum