#WildRabbit - Povestire

118 7 8
                                    

Continuăm activitatea printr-o competiție de scriere cu prompt-uri diverse, toate având o bază comună. Ființă omenească sau supranaturală, diabolică sau iubăreață, așteptăm cu nerăbdare varianta "iepurașului" din paginile albe ale povestirii.

 Ființă omenească sau supranaturală, diabolică sau iubăreață, așteptăm cu nerăbdare varianta "iepurașului" din paginile albe ale povestirii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Imbold literar general

Porecla personajului principal este "Iepurele Sălbatic" (sau eng. Wild Rabbit). Care sunt originile și soarta acestui personaj?

Numele este asociat unui cadru diferit în funcție de profilul pe care îl alegi.

VampiresRo - WildRabbit este cunoscut între vampiri datorită obiceiurilor sale ciudate.

RomanceRo - WildRabbit este un cuceritor de inimi.

FantasyRo - WildRabbit este un cunoscător al creaturilor fantastice - ca iepurașul ce o introduce pe Alice din Țara Minunilor în alt tărâm, acesta face legătura între lumile fantastice.

UndiscoveredBooksRo & FictionRo - WildRabbit este o legendă în lumea reală - dar ce se întâmplă atunci când cărțile și personajele prind viață?

Singurele elemente comune sunt numele și originea lui. După ce ți-ai ales promptul specific, încearcă să îți bazezi povestirea pe el. Fie că alegi vampiri, dragoste, fantezie, sau lumea cărților în general, sperăm să avem șansa de a-ți descoperi personajul.

Regulament specific

Categoria: Trebuie să se potrivească profilului ales.

Sunt acceptate și alte (sub)genuri pe plan secundar. Nu se acceptă Nonficțiunea sau Poeziile. În plus, o lucrare trebuie să aibă acțiune și personaje într-o lume creată de scriitor.

Colaborări: Acceptate.

Cu toate acestea, doar un singur profil poate să înscrie lucrarea și să primească unele premii (grafice, listare). Toți autorii implicați vor fi, totuși, menționați în capitolul final.

Conținut matur: Acceptat.

Rețineți că lucrarea trebuie să respecte Ghidul de conținut și Codul de conduită. De asemenea, dacă considerați că are conținut matur, alegeți opțiunea corespunzătoare din setări.

Fanficțiune: Acceptată.

Antologie: Nu este acceptată.

Lucrarea înscrisă trebuie publicată ca o povestire de sine stătătoare, nu parte a unei antologii. În plus, preferăm o înscriere per profilul ales, adică un scriitor poate să-și inscrie mai multe povestiri doar dacă fiecare aparțin unei tematici diferite (RomanceRo, VampiresRo etc).

Limită de cuvinte: 1000 - 3500.

Termen limită de înscriere:

30.06.2020, 23:59.

Formular de înscriere: click AICI pentru a-l accesa.

Dacă aveți probleme cu accesarea, completarea sau trimiterea formularului de înscriere, anunțați-ne în privat.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii.

De asemenea, puteți să vă puneți linkul la lucrarea înscrisă în comentarii, o singură dată, dar rețineți că înscrierea oficială se face prin formular.

De asemenea, puteți să vă puneți linkul la lucrarea înscrisă în comentarii, o singură dată, dar rețineți că înscrierea oficială se face prin formular

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Concursuri și ActivitățiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum