1.

6 2 0
                                    

9:44 AM
    Anička se probudila, po dloouhé noci. Psala si totiž s nejlepším kamarádem o jejím již zmíněném švédovi . Nevěděla o něm prakticky nic, kromě toho že je švéd, hraje na piano, je mu 16, jmenuje se Malte .V biu jeho profilu na Tabs měl i svůj instagram, takže Anička neváhala a okamžitě ho začala sledovat. Po několika hodinách jí to Malte opětoval.
    Ustlala si postel a vyrazila do koupelny. Dneska měla docela dobré vlasy.
,,Že bych natočila cover?"  přemýšlela nahlas.
Malte ji sleduje jak na Tabs tak na instagramu, takže by to prakticky měl vidět v každém případě, protože Anička to vždy udělá tak, že vydá cover na Tabs a ještě na něj upozorní na instastories.
V poslední době si docela oblíbila duo Roxette, které sice zpívá anglicky a pochází ze Švédska. Třeba to na Malteho zapůsobí.
    ,,Everytime I see you oh I try to hide away..."
zpívala si Anička svou oblíbenou píseň od kapely Roxette která se jmenuje 'Fading Like A Flower' .
Jelikož jí to dneska docela šlo a navíc vypadala dobře, rozhodla se, že to dneska dá s kytarou. Sešla schody, pozdravila rodiče a bratra a vzala si kytaru z obýváku.

16:57 PM
    Cover už byl pár hodin online, už měl dokonce 200 liků a 10 komentářů, ale Malte ho stále neviděl. Anička začínala být zoufalá. První ji napadlo, že je třeba ve Švédsku posunutý čas, ale google jí tuto myšlenku vyvrátil. Plácla sebou na postel a přemýšlela...

20:20 PM
    '5ti uživatelům se líbí vaše video' vyběhlo Aničce na liště, když odemčela telefon. Bylo jí jasné že mezi takovým malým množstvím Malte nebude... Ovšem srdce jí pořád říkalo že ano! Že tam ten prokletý švéd svůj like dal.

SRDCE JE NĚKDY CHYTŘEJŠÍ NEŽ MOZEK.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

chlapec hrající na pianoWhere stories live. Discover now