İsabet ettiremiyorum

2.2K 9 5
                                    

Yemeğimi bitirdikten sonra anneannemin yanına oturup, kafamı dizine koyup uyumaya çalıştım. Ozan abi bana çok değişik davranıyordu. Neden böyle davrandığını anlamıyordum ama korkuyordum. Hemde çok. Ağlayasım vardı sanki ama ağlayamıyordum. Anneme bu olanları anlatmak istiyordum ama sanki çok kötü bir şeymiş de söylersem çok büyük suç işleyecekmişim gibi hissediyordum. Ozan abiden çok korkuyordum.

Ve uykuya daldım..

Uyuyorum ama kulağıma gelen konuşmalar,

"Uyudu mu anne?"
"Uyudu kızım gidene kadar odaya yatır da uyusun"
"Tamam"

"Elif hadi kalk yavrum"
"Anne"
"Hadi gel odaya yatırayım seni gidene kadar uyu"

Annemin elinden tutup merdivenlerden çıktım. Odaya gelip yatağa çıktım. Kafamı yastığa koyduğumda annem üzerimi örttü. Başıma öpücük kondurup kapıyı aralıklı bırakıp gitti. Bende yastığıma daha da sıvışarak kendimi uykuya teslim ettim.

———

Yüzüm kapıya doğru dönük bir şekilde uyanma, uyanmama arasında bir şey olarak gözlerimi aralamaya çalışıyordum. Bir yandan uyanmak bir o kadar da uyumak istiyordum. Gözlerimi yarım araladığımda suratımın önünde bir surat belirmesiyle kendimi bir anda geri çektim. Sırtımın duvara vurmasıyla acıyla inledim.

"Ahhh"

Ozan abi eliyle sus işareti yapıp benim susmamı istiyordu. Ozan abi kısık bir sesle;

"Sesini çıkarmıyorsun. Ben ne dersem onu yapacaksın. Duydun mu beni"

Göz yaşlarım hızlı hızlı akıp dudaklarımı birbirine bastırıyordum. Ellerimle kulaklarımı kapatıp bir rüya olduğuna inanmak istiyordum. Kalbim çok hızlı atıyordu. Sanki en sevdiğim oyuncağımı elimden almışlar gibiydim. Sanki kaybolmuşum da evi bulamıyormuşum gibi.. korkuyordum..

"Bak bana! Sen bunu elleyeceksin bende senin buranı elleyeceğim"

Gösterdiği yerler Ozan abinin işediği yer ile benim işediğim yerdi.

Kafamı iki yana sallayıp göz yaşlarım akıyordu.

"Hayır"
"Elleyeceksin dedim sana"

Onu anneme söylemeliydim. Yataktan fırlayıp kapıya doğru giderken bir el beni kendisine çekip, elimi zorla tutup penisini ellettirmeye çalışıyordu. Elimi çekmeye çalışıyordum. Ama gücüm yetmiyordu.

"Anneee"
"Kes sesini sersem"
"Annneee"

Odadan bir hışımla çıkıp beni yere fırlattı. Yere düşüp kafamı yere vurmuştum. Elimi başımı  ellemek içim kaldırdığımda odaya Hanife ablam gelmişti.

"Eliif"
"Abla"
"Noldu sana böyle düştün mü?"

Bir şey söyleyemedim çünkü başım çok ağrıyordu. Hanife ablam elini başıma götürdüğünde eli kırmızıydı. Başım kanıyordu. Kan tutmuyordu ama kan görünce daha çok korktum ve ağlamaya başladım.

"Dur gel yatağa otur ben bez getirim başını silelim"
"Annem nerde"
"Annen bahçeye gitti"
"Ihıhıhıhı"

Siyah ÇığlıkWhere stories live. Discover now