Tanıtım

72 5 23
                                    

Büyük toplantı odasında duyulan tek şey Bayan Petrova'nın topuk sesleriydi. Bir kaç adım daha attıktan sonra salonun ucundaki koltuğuna gelmişti. Herkesi kısaca gözden geçirdikten sonra başladı sözlerine.

- Hepinizin de bildiği gibi yenilmek üzereyiz.

Sözüne devam etmeden önce derin bir nefes almıştı. Fakat araya giren biri devam etmesine engel oldu. Bu kişi arka sıralarda oturan, siyah takım elbiseli Bay Wilson'dı.

- Tedbir almamız gerektiğini söylemiştim.

Bütün gözler Bay Wilson'a çevrilmişti... Haklı sayılırdı. Buna dayanarak da gülümsüyordu. Bu patavatsız tavrı karşısında Bayan Petrova resmi tavrını koruyordu.

- Size söz verdiğimi hatırlamıyorum.

- Ben size yıllar önce yardım etmeye çalışmıştım. O kadar çabama rağmen beni dinlemediniz. Simdi de aynı şeyi yapmayacaksınız öyle değil mi?.. Özellikle de çoğunluk bunu isterken...

Odadakilerin çoğu dünyanın yok olma sebebi Bayan Petrova'ymış gibi davranıyordu. Zamanında ona destek çıkanların neredeyse hepsi tiksinerek bakıyorlardı şimdi.

Pith adlı ırk ve insanlar uzun süre birlikte yaşamışlardı. Hatta insan formunda göründükleri için insanların onları fark etmesi çok uzun sürmüştü. Geç de olsa fark ettikleri bu tür muhteşem bir enerjiye sahipti. Evrendeki enerjiyi kullanarak yaşıyorlardı. İnanılmaz! Hepsinin çeşitli özellikleri vardı. Ve bu tür, güneş adlı yıldızı sönmekte olan dünyanın yeni enerji kaynağı olabilirdi. İnsanların çoğu en başta bunu kullanmak istemedi. Çünkü yapacakları deneyler pek de hoş olmayacaktı. Bu yüzden içlerinden bir kısmı Pith'lere zarar vermeme konusunda diğerlerine karşı direnmişti. Fakat bu iyi niyetleri dünyanın Pith'lerce ele geçirilmesiyle sonuçlanmıştı. Tıpkı diğer hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı gibi... Artık bir şeyler yapma zamanıydı. Ve beklenen direktif Bayan Petrova'dan geldi.

- Pekala... Recover Operayonu başlasın.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pith's : Waking Up [Yakında]Where stories live. Discover now