5 legende urbane horror din America

12 3 0
                                    

5. Goatman (sau Omul Capra)

Unele legende urbane sunt create de obicei de adultii care vor sa-si sperie copiii pentru a deveni mai ascultatori

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Unele legende urbane sunt create de obicei de adultii care vor sa-si sperie copiii pentru a deveni mai ascultatori. Oricine a crescut cu parinti de etnie mexicana sunt mai mult decat cunoscatori ai acestei metode, si cel mai probabil inca simt o frica foarte adanc ascunsa fata de El Cucuy.

Alte povesti cel mai probabil au fost nascocite de catre nesuferitul tau frate mai mare care doar voia sa te sperie. Acelasi lucru se intampla si in cazul Omului Capra din Beltsville, Maryland. Cine e Omul Capra? Nu se stie, nu exista o poveste oficiala, dar multi spun ca un savant de la Centrul de Cercetare Agricultural din Beltsville facea experimente pe capre. Ceea ce cumva a dus la devenirea lui in jumatate om, jumatate capra, un fel de animal-om hibrid.

Se spune ca cotrobaie padurile din Fletchertown Roas, atacand oameni si masini cu toporul lui. De ce un savant ar lua dupa el un topor, nu stim asta.

4. The Snallygaster

In anii 1730, imigrantii germani din Frederick County, Maryland sustineau ca au intalnit o creatura terifianta

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

In anii 1730, imigrantii germani din Frederick County, Maryland sustineau ca au intalnit o creatura terifianta. Dupa ce au fondat orasul, rezidentii au inceput sa raporteze ca vedeau o creatura care era jumatate pasare si jumatate reptila, cu un cioc din metal si dinti ascutiti la fel ca lama de barbierit. De asemenea mai avea si un numar de tentacule la fel ca o caracatita, cu care prindea oameni si ii ducea ca sa isi raneasca copiii.

Cand auzi pentru prima data aceasta legenda, fara ca sa mai mentionam numele creaturii "the Snallygaster", nu e chiar atat de infricosatoare. Dar povestea devine din ce in ce mai realata atunci cand auzi ca au fost raportate mai multe vizite ale acestor creaturi aproape peste tot, din New Jersey pana in Ohio.

3. Green Man (sau Omul Verde)

Asta este una dintre putinele legende urbane din aceasta lista care poate fi corelata cu o persoana adevarata, incluzand si intamplarile ce urmeaza

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Asta este una dintre putinele legende urbane din aceasta lista care poate fi corelata cu o persoana adevarata, incluzand si intamplarile ce urmeaza. In Koppel, Pensylvania, a devenit ceva normal sa vezi mergand pe aleile intunecate ale orasului, un om cu o fata oribil de desfigurata. I s-a dat numele de Charlie No-Face, sau Omul Verde, si toata lumea avea cate o poveste despre el.
Asta pentru ca era 100% real. Nascut pe numele de Raymond Robinson in 1910, la varsta de numai 8 ani, incercand sa vada cuibul unei pasari pe podul Morado a avut un accident. A atins un cablu de alimentare, care l-a electrocutat, cauzand arsuri oribile pe toata fata, care nu s-au mai vindecat.
Pentru ca felul in care arata cauza panica si facea bebelusii sa planga, si-a petrecut majoritatea din cei 74 de ani ascunzadu-se in casa familiei sale. Dar noaptea strazile erau ale lui, mergand in plimbari lungi atunci cand oamenii nu prea aveau ocazia sa il vada.
Normal ca asta nu a functionat intotdeauna. De unde si devenirea lui intr-o legenda urbana vie a orasului sau, unde unii ieseau noaptea din casa doar ca sa il gaseasca si sa-l vada.

2. Dog Boy (sau Baiatul Caine)

Quitman, Arkansas este una din zonele acelea care sunt pline de povesti cu fantome

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Quitman, Arkansas este una din zonele acelea care sunt pline de povesti cu fantome. Majoritatea caselor vechi de acolo par ca ar avea un spirit atasat de ele, asa ca e destul de greu ca o legenda urbana sa iasa in evidenta. Dar povestea care a reusit sa fie cunoscuta este cea a Baiatului Caine.

In 1954, Gerald Floyd Bettis s-a nascut parintilor Floyd si Alline Bettis in casa care de atunci a ramas numita Bettis House. Cei care l-au cunoscut au spus ca atunci cand era mic obisnuia sa prinda caini si pisici si ii lua la el in camera. Dar nu se juca de-a veterinarul. Ci ii tortura si in final omora.

Dar el era cunoscut pentru felul in care isi trata parintii. Legenda spune ca ii inchidea cu forta in podul casei, lasandu-i acolo ani intregi. Rapoartele politiei spun ca si-a maltratat parintii destul de sever, dar nu a fost arestat pentru asta decat tarziu dupa moartea tatalui sau si abuzul continuu al mamei. A murit in puscarie din cauza unei supradoze de droguri.

De atunci, lumea spune ca fenomenele paranormale sunt frecvente in casa. Lumini care se aprind si sting, zgomote ciudate, si obiecte care se misca singure au fost raportate.

1. Char-Man

O legenda urbana destul de cunoscuta in California care vine din Valea Ojai, Camp Comfort Country Park

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

O legenda urbana destul de cunoscuta in California care vine din Valea Ojai, Camp Comfort Country Park. Se spune ca spiritul unui om ars intr-un foc o sa se ridice din padure si o sa atace masini si drumeti. I se spune Char-Man pentru ca majoritatea fetei si a corpului lui e acoperit de carbune.

Exista mai multe versiuni care descriu originea legendei lui Char-Man, insa toate incep cu un foc care s-a intamplat in padure in anul 1948. Povestea principala spune ca un tata si un fiu se aflau acolo atunci cand iadul s-a dezlantuit, iar adultul a fost omorat. Copilul a supravietuit, dar cand echipa de salvare a venit au vazut ca isi tinea in brate tatal si apoi i-a smuls pielea de pe el. Dupa aia a disparut in padure. O alta versiune a legendei urbane spune ca de fapt victimele erau un sot si o sotie, iar sotul a innebunit atunci cand a fost prins si ranit in mijlocul focului, neputand sa-si ajute nevasta, care tipa pentru ajutor.

Daca conduci pe podul din padure si iesi afara din masina, Char-Man o sa vina. Omul cu corpul ars complet o sa fuga spre tine si o sa te atace, incercand sa-ti smulga pielea, pentru a o folosi el.

Horror stories (Romana)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن