ben sende; Tutuklu Kaldım

60.2K 2.5K 1.2K
                                    

Merhaba

Okumaya başladığınız tarihi alayım.

Varsa şu an dinlediğiniz şarkının ismi.

Sezen Aksu - Tutuklu

Keyifli okumalar diliyorum.

İftiraya kurban giden, gururlu bir

adam.

Kekeme olduğu için kusurlu görülen,

aşkını kalbine gömen bir kadın.

Hafsa & Alparslan

|Tanıtım|

"Sen bende tutuklu kaldın,"

Parmaklarının arasından kayıp giden küçük gül yaprağı soğuk toprağa düştü.

"Ben senden hep uzak kaldım."

Her hikâye mutlu bitmez, bitemez.

Alparslan bu hikâyenin en güzel yenilgisiyle bir başına kalmıştı.

Hafsa, onun son nefesine kadar yenilgisi olacaktı.

Ben Sende; Tutuklu Kaldım| Giriş

Hafsa elinden tutularak kocasının güçlü kolları arasına çekildiğinde nefes alamaz olmuştu. Kocasının heybetli gövdesine çarpan zayıf bedeni bu ilk temasla titremesine sebebiyet vermişti. İnce belini çepeçevre saran kaslı kollar onu kaçmasından korkarcasına sinesine çekmişti. Adamın ılık ve ferah nefesi, koyu kestane rengindeki gür saçlarının arasına nüfuz ediyordu.

Alparslan büyük elini kolları arasında ürkek bir kuş misali titreyen kadının yanağına yasladı. İri bedeninin karşısında çelimsiz kalan kadına büyük bir sevdayla bakıyordu. Bir nefeslik mesafesinde bundan sonra hayatına ortak olacak olan güzeller güzeli karısı vardı. Kalın dudaklarını araladı. "Neden konuşmuyorsun benimle?"

Hafsa adamın sorusuyla kalbine batan iğnelerle kesikçe nefeslendi. Sahi konuştuğu için onca işkenceye, hakarete maruz kalmamış mıydı? Her kelamında aşağılanarak, hor görülmüştü. İnsanların alaylı bakışlarıyla onu izlemelerine alışmıştı, tıpkı sessizliğe alıştığı gibi.

Gül kurusu, küçük dolgun dudaklarını hafifçe ıslattı. Damağında acı tadın keskinliğini hissetti. Kocası konuşmasını istemezdi ki. Niçin istesindi? Acziyetiyle dalga mı geçecekti o da herkes gibi? Dayanamazdı ki, kalbi bu kez kaldıramazdı.

Ürkek bakışlarını gür kirpiklerinin altından kendisini izleyen kocasına tuttu. Beklentiyle baktığını görünce acıyla yutkundu.

"Hafsa'm," dedi Alparslan. Karısının suskunluğu ciğerini dağlıyordu. Kadın işittiği sahiplik ekiyle gülümsemek istedi. Dudaklarındaki dikenli teller gonca güllerinin açılmasına müsaade etmedi. Gülmekte, konuşmak misali yasaktı kadına.

TUTUKLU KALDIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin