Part 6

567 7 2
                                    

'Ga bij haar weg'. Hoort bibi en probeert op te kijken. Ze ziet een man staan en komt er achter dat het een politie man is. James staat met zijn handen tegen zijn achter hoofd en zijn rug naar haar toe. Bibi ligt op de grond en kan zich niet bewegen. Ze hoort voetstappen op de trap en een stem die haar heel bekent voor komt. Het is niet James maar iemand anders. Het is Jeff!

Bibi hoort allemaal stemmen en voetstappen dat mensen naar beneden lopen. Ze wil op kijken om te kijken of James al weg is maar ziet niks. Waar zijn de agenten toch? Die laten haar toch niet zo achter?

Bibi ligt nog steeds op de grond en zegt niks. Dan wordt ze met een ruk om hoog getild en verblindt door het daglicht. Ze wordt tegen de muur gesmijt en ze kijkt voor zich. 'Jeff?', vraagt bibi geschrokken. 'Niks Jeff, de politie is beneden'. Bibi wil schreeuwen maar krijgt een hand tegen haar mond gedrukt. 'Niks zegen hoor je me', zegt hij. Hij laat bibi los en bibi loop naar achter tot ze de muur voelt. 'James waarom?', zegt bibi en hoopt dat Jeff elk moment boven kan zijn.

De deur zwaait open en daar staat Jeff. 'Laat haar los', zegt Jeff. 'Ik heb haar niet eens vast?', zegt James en grijnst. 'Ga bij mijn meisje weg', sist Jeff en kijkt bibi aan. 'Jou meisje?', vraagt James en begint te lachen. 'Ze is toch echt van mij', zegt James dan en loopt naar voren. Jeff kijkt James aan en geeft hem dan een knietje in zijn buik. James haalt uit en slaat Jeff in z'n gezicht. Bibi staat huilend tegen de muur aan en schreeuwde om hulp.

De politie is boven en de jongens zijn schreeuwend en scheldend uit elkaar gehaald. Bibi zit in elkaar gedoken en huilt. De politie komt naar haar toe en legt een hand op haar schouder. Bibi schrikt en begint te gillen van de schrik. De politie agent kijkt haar geschrokken aan en bibi verontschuldigd zich. Jeff komt naar boven en tilt bibi op en houdt haar stevig vast. 'Het is okee, ik ben hier', zegt hij zacht en geeft haar een kusje. Bibi kruipt tegen hem aan en begraaft haar gezicht in zijn shirt.

Bibi stapt uit de douche en pakt een handdoek en droogt zich af.

Ze trekt schone kleren aan en loopt de badkamer uit. Ze gaat naar de kamer van haar en Jeff en trekt haar shirt weer uit. Ze wil een ander shirt aan. Dan komt Jeff binnen en begint te grijnzen. 'Je bent mooi', zegt hij en slaat zijn armen vanachter om bibi heen. 'Niet waar', zegt bibi en draait zich om. Ze slaat haar armen om Jeff heen en kust hem.

De telefoon gaat en bibi rent naar beneden. 'Hallo met bibi?', zegt bibi en staat nog steeds zonder shirt maar dat maakt haar toch niks uit want ze is met alleen Jeff en niemand kan haar zien. 'Met jenna', zegt de stem aan de andere kant van de lijn. 'Hey mop', zegt bibi en begint te stralen. 'Vertel alles wat er is gebeurt', zegt jenna en houdt op met praten. Bibi vertelt jenna alles wat er gebeurt is, op de kleinste details na. Als bibi klaar is hoort ze dat jenna na denkt en is stil.

' Okee, ik weet niet hoe ik moet reageren', zegt jenna. 'Geeft niet, belde je daarvoor?', zegt bibi en zoekt naar een shirt want de gordijnen staan open en ze vindt dat niet heel de wereld haar zonder shirt hoeft te zien. 'Nee, wij gaan shoppen', zegt jenna. 'Okee is goed', zegt bibi. 'Ik kom je wel ophalen, tot zo', zegt jenna en hangt op

Jij, ik en niemand andersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu