Part 11

455 9 3
                                    

In het ziekenhuis ligt Jeff te slapen. Als de deur dicht slaat schrik Jeff wakker en opent z'n ogen. Jeff kan niet goed zien wie zijn kamer binnen loopt en wrijft in z'n ogen. Het zwarte gestalte komt dichterbij en blijft 2 meter voor het bed staan. 'Bibi?' Vraagt Jeff en wacht op antwoordt. 'Nee geen bibi', zegt een zware stem. Jeff schiet overeind en grijpt baar z'n telefoon. 'Wat doe je hier? Waar is bibi?' Vraagt Jeff en kijkt hem aan. 'Dus je kent me nog?' Zegt de stem. 'Ja James ik ken je nog', zegt Jeff en typt het nummer van bibi in. 'Doe geen moeite, bibi ligt te slapen', zegt James. 'Wat heb je met haar gedaan?' Zegt Jeff en stapt z'n bed uit.

James staat aan de andere kant van de kamer en Jeff probeert wanhopig Bibi te bellen maar na 3x bellen neemt ze nog niet op. Jeff kijkt naar James en gaat op z'n bed zitten. 'Wat heb je gedaan?' Zegt Jeff en zijn ogen vullen zich met tranen. James loopt op Jeff af en blijft vlak voor Jeff staan. James pakt iets uit z'n jas en voor dat Jeff weet wat hij in z'n hand heeft voelt hij een scherpe steek in z'n buik. James loopt naar achter en Jeff grijp naar z'n buik. Zijn handen zitten onder het bloed en James heeft een mes in z'n hand.

James staat met het mes in z'n hand en er druipt bloed langs naar beneden en het valt op de grond. Jeff hapt naar lucht en probeert met de lakens het bloed te stelpen. James stopt het mes weg en kijkt naar Jeff. 'Je blijft van m'n meisje af hoor je me?' Zegt hij op een scherpe toon en draait zich om. 'Ze is jou meisje niet en dat zal ze ook nooit worden', zegt Jeff en ademt zwaar. James loopt lachend de deur uit en laat Jeff alleen achter. Jeff voelt zich duizelig worden en begint zwarte vlekken te zien. Voor hij het weet ziet hij alleen maar zwart en ligt hij bewusteloos op z'n bed.

Als Jeff wakker wordt voelt hij gelijk een pijn steek in z'n buik. Hij opent z'n ogen en er staat een verpleegster over hem heen gebogen. 'Gaat het?' Vraagt ze en geeft hem een bekertje water. Jeff pakt het bekertje water en drinkt het in 2 slokken op. 'We weten wie dit heeft gedaan en we zullen hem vinden', zegt de verpleegster en glimlacht naar Jeff. 'Waar is bibi?' Is alles wat Jeff uit kan spreken voordat hij weer wegzakt in een diepe slaap. Hij hoort niet meer wat de verpleegster zegt en zakt weer weg.

Jij, ik en niemand andersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu