fyra

2.2K 156 149
                                    

Vote arttıralım gençler bölüm atıcam bb 💋

Zayn Malik

"Siktir git artık şu evden!"

Kafasına yastık fırlattığımda eğildi ve yastık duvara çarpıp yere düştü. İki saattir evin içinde Harry'i kovalıyorum. Gitmiyor ve Aaliyah gelecek!

"Gidiyorum ama geri dönüşüm muhteşem olacak!"

Bağırarak evden çıktığında etrafı bir kez daha düzenledim. Her şey iyi. Tamam. Sanırım hazırım. Son kez oda spreyinden sonra biraz daha parfüm sıktım. Salondaki masa ve üzerinde işimize yaracak ne bok varsa hepsini kontrol ettiğimde hazır olduğuma kesinlikle karar vermiştim. Ah bir de şu kalp atışlarımı yavaşlatabilseydim iyi olurdu.

Koltuğa oturup stresten istemsizce bacağımı sallarken tırnaklarımı kemiriyordum. Saati izlemekten vazgeçip etrafta don veya prezervatif olup olmadığına tekrar bakmaya karar verdim. İkisi de yok. Eminim.

Zil çaldı.

Zil çaldı!

Birkaç kez heyecandan ne yapacağımı bilemeyip kendi etrafımda döndüm. Sonra içimden kendime söverek kapıya koştum. Üstümü düzeltip kapıyı açtım, onu gördüğüm an ruhum bedenimi terk etmişti.

Üzerindeki beyaz elbiseyle mükemmel görünüyorsun Aaliyah, gelinliğinin içindeyken düşünemiyorum.

Selamlaşma kısmını başarılı bir şekilde atlattıktan sonra onu içeriye davet ettim. Sırt çantasını çıkarırken salonda göz gezdirdi. Çantayı masaya bırakırken bana döndü.

"Şey, içecek bir şey ister misin? Veya aç mısın?"

"Teşekkür ederim. Hemen derse başlasak benim için iyi olur."

Sen nasıl istersen öyle olsun Aaliyah!

Masaya geçmesi için yönlendirdiğimde çantasından ihtiyacı olan kitapları çıkarıp yanıma oturdu. Kitabı açarken saçını kulağının arkasına sıkıştırdığında her hareketini dikkatle izledim. Tahmin ettiğim gibi, bunu yapmayı alışkanlık haline getirmişti. Saçları yumuşak mıdır? Büyük ihtimalle. Çok güzel görünüyor. Dudakları, gözleri, saçları, elleri... Her şeyi mükemmel.

Anlamadığı kısmı gösterdiğinde kafamı sallayıp kendime geldim ve konu hakkında bildiğim her şeyi anlatmaya başladım. Bir buçuk saat boyunca bütün dikkatini vererek beni dinledi.

İyi bir öğrencisin bebeğim, yatakta nasılsın?

Önemli konular bittiğinde test çözmeye geçmeden önce ara vermek istediğini söyledi, ben de ara verdim. Ne istersen yaparım küçük meleğim ama seviştiğimizde asla ara vermeyeceğim.

Bir süre bakıştıktan sonra salonla birleşik olan mutfağa doğru yürüdüm.

"Tavuk sever misin?"

O da arkamdan geldi. Ben üst kattan tepsiye ulaşırken tezgaha yaslandı ve beni izledi. "Evet. Yemek yapabiliyor musun?"

Ona ben her şeyi yapabiliyorum bakışı atıp işime döndüm. Dolaptan tavukları çıkardığımda gülümsüyordu.

"Yardım edebilir miyim?"

"Salatayı yapabilirsin."

"Olur."

Her şeyin yerini gösterdikten sonra pişen tavuğumuz ve salatayla birlikte masaya geri döndük. Evde mum var mıdır? Romantik bir ortam olmasını sağlayabilirim. Böylece ilk randevumuz gibi olur. Sikeyim, neden kız gelmeden önce düşünmedim bunu?

party monster 🤟🏻 malikWhere stories live. Discover now