Kapitola 3

8 1 1
                                    

     Dneska jsem už od pěti ráno běhala po domě. Rey se na mně díval. Vyndala jsem obsah kufru, a zase ho nandala. ,,Annie! Já tě zabiju!" sykl rozespalý Roger. Sundala jsem plakáty basketbalistek, jeden nad pracovním stolem jsem si tam nechala. Bratr odešel do koupelny. Měla jsem zabaleno. Chtěla jsem kufr s mými iniciály odnést přede dveře. Samozřejmě jsem vzbudila i rodiče. Táta mi snesl kufr a zase odešel spát. Mamka se jenom podívala ven a zas vešla do pokoje.
     ,,Ty idiote! Já taky musím do koupelny!" zaječela jsem a bouchala do dveří. Vstala jsem s předstihem, teď už bylo deset! ,,Obleču se!" zařval zpátky. ,,Debile! Já se musím učesat a vyčistit si zuby!" zařvala jsem. Vyšel ven. ,,Máš problém?" zeptal se přeslazeně. Vrazila jsem mu facku, že se lekl a šla jsem do koupelny. Nasedli jsme do auta a jeli na nádraží. Před námi v autě jela Hermiona. Tak jsem se těšila, že jí uvidím! Doufala jsem, že budeme spolu na koleji. Vzali jsme si vozík a dala jsem si tam své kufry, a Reye v kleci. ,,Zdí?!" řekl bratr. ,,Srababo." řekla jsem a rozběhla jsem se naproti zdi. Doufala jsem, že je to ta správná. Zavřela jsem oči. Slyšela jsem Hermionu a ostatní se zahýkat. Prošla jsem zdí a viděla to nejkrásnější co jsem vůbec kdy viděla. Babička a Teta Pearl by za to zaplatili tolik aby viděli tak majestátní vlak! Krásný parní vlak měl na sobě nápis: Bradavický express
     Spadla mi pusa a ostatní se objevili za mnou. Rozloučili jsme se a šli hledat volné kupé. Bratr si našel kámoše z Mrzimoru. Nějakého třeťáka Cedrica. Já a Hermiona jsme prošli celým vlakem. ,,Ahoj." zašeptala blondýnka. ,,Ahoj." pozdravily jsme. ,,Máme volné kupé. Jsem tam já, Cho a Neville. Jo, jmenuji se Lenka Láskorádová." řekla Lenka. Sedli jsme si teda k nim a povídali si. Lenka byla fajn, Neville taky, ale Cho. Eh, jak to popsat? ,,Trevore? Trevore kde jsi!?" řekl Neville. ,,No skvělý." fňukl. ,,Neville my se půjdeme zeptat." řekla Hermiona. Byly jsme v hábitu, jako jediné, takže ostatní čekali jestli nepřijde a převlékli se.
     Zbylo jediné kupé, a tam byl rusovlasý kluk a někdo se škrábancem na čele. Hermiona vešla. ,,Neviděli jste tady žábu. Jeden kluk Neville jí ztratil." řekla. ,,Ne." řekli kluci. ,,A hele ty děláš nějaká kouzla. To se podívám." řekla Hermiona a sedla si. Nakrčila jsem čelo a opřela se o dveře kupé. Zrzek si odkašlal. ,,Javor, dub, nynda, platan ať je tahle krysa zlatá." řekl. Nevyšlo to a podíval se na toho druhého chlapce. Ten pokrčil rameny. ,,Víš jistě, že je to zaklínadlo? Já jsem zatím zkoušela pár těch lehčích,ale fungovali mi!" pochválila se Hermiona. ,,Tak třeba." řekla a vyndala hůlku. Namířila jí chlapci na brýle a řekla: ,,Oculus Reparo!" Z její hůlky vyšel malý plamínek a ošlehl kolem brýlí. Ty se opravili. ,,Pro páníčka! Ty jsi Harry Potter, Grangerová Hermiona. A ty jsi?" řekla Hermiona když si všimla jizvy Harryho. ,,Ron Weasley." řekl s plnou pusou. ,,Já jsem Ann Arrows." řekla jsem. Hermiona se zvedla. ,,Měli byste se převléct, brzy budeme na místě." řekla. Zastavila se ve dveřích. ,,Mimochodem máš špinavý nos. Tady." řekla Hermiona Ronovi. Odešla a já se omlouvně usmála.

Upřímně doufám, že se líbí.

Já v BradavicíchWhere stories live. Discover now