Taşınma

204 3 0
                                    

Uyandığımda hala arabadaydık. Telefona baktım saat 06:38 'du. Arabanın içerisi sıcacıktı. Acıkmıştım, yanımdaki poşette 2 cips 1 sakız 4 içecek vardı. Cipslerden birini açtım. Birde kola açtım. Yolu izleyerek kulaklıkla şarkı dinliyordum. Kasabaya giriş yaptık. Etraf yemyeşil ve çok güzeldi.

Babam bak bu gideceğin lise dedi. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim. Yeni bir okul, farklı bir şehir, farklı bir hayat demekti. Sonunda bizim yeni evimizin önünde durduk. Üstümde şort ve t-shirts vardı.  Kapıdan geçen kızlar alaycı bir bakış attı. Babalar eşya yerleştiriyodu. Bende kapının önündeki taş duvarın üstüne çıktım oturdum,etrafı seyrediyordum.

Önümden bir çocuk geçerken durdu. Siz buraya yeni taşınan ailemisiniz dedi. Bende yere atladım. Evet neden ki dedim. O da biz de yan evde kalıyoruz,artık komşuyuz dedi hafif gülerek. Bende adın ne diye sordum.  O da ben BURAK dedi. Burak yaklaşık 1.86 boylarında esmer bir çocuktu gözlük takıyordu. Bende kumsal dedim gülerek. Güzel isim dedi Burak.

Ardından abim seslendi
"kumsal gel odanı seç"
"geliyorum abii" diye seslendim

Görüşürüz o zaman dedim ve el salladım. Abimin adı oğuz, o 1.89 boylarında sarı saçlı, yeşil gözlü, kaslı biri. Çok şanslı bence diye düşünürüm hep. Bense sarı saçlı, mavi gözlü biriyim boyum kısa hemde acayip kısa 1.49

Odalara baktım benim odam

nneme seslendim anne benim diğer takımı yapın ben pembe sevmiyorum diye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

nneme seslendim anne benim diğer takımı yapın ben pembe sevmiyorum diye. Siyahtı diğer takım. Annemde tamam bu hafta bunla idare et haftaya diğeri gelicek dedi bende mecburen tamam dedim.

Abimin odası

Abimin odası her zamanki gibiydi klasik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Abimin odası her zamanki gibiydi klasik.

Akşam olmuştu telefonuma öykü den mesaj geldi öykü eski okul arkadaşımdı.
+naptın kanka yerleştiniz mi
-geldik yerleştik kankam
+şimdiden özledim senii
-ne yalan söyliyim salak hallerini bile özledim
+xd
-sjsj
+kanka nasıl ortam
-iyi knk güzel kasaba
+hmm neyse bay bay proje yapıcam
-tek mi yapıyorsun
+aynen tek yapıcam 😊
-bb💋
+Bb👄

Annem seslendi biraz sonra.
"kumsal kızım yemek yiyoruz gel hadi"
"tamam anne"

***
Yemekten sonra biraz dışarıyı izleyip yattım.

Umarım beğeniyorsunuzdur.

OKULDAKİ ÇOCUKWhere stories live. Discover now