XV

28 2 2
                                    

Acolo era...tata! Ce naiba vrea la ora asta!?? Și stai eu îs îmbrăcată cam neadecvat pentru a ma privi! Închid repede ușa și ma îmbrac in pijamale,după merg repede să-i deschid.

-Ce tocmai a fost aia? Gillian cu ce erai imbracata? Tu esti nebuna??(tata)

-Shhh mai incet nu, nu sunt nebuna! Doar vreau sa vad daca demonul ala vrea sa imi faca din nou ceva...de data asta vreau sa ma apar singura si cat am fost in lumea oamenilor, am invatat destule, macar acum sa ma razbun pe el pentru ce mi-a facut!(eu)

-Copila nu te razbuna acum, lasa timpul sa mai treaca, ia-l cand nu o sa se astepte, stie ca vrei sa te razbuni pe el, si o sa fie cu ochii in patru mereu acum ca ai revenit! (Tata)

-Bine asa o sa fac, apropo pentru ce ai venit aici? (Eu)

-Am venit ca se auzeau zgomote din partea asta, am fost si la Anna dar ea doarme. Asa ca am venit la tine sa te verific. Dar vad ca totul este bine. (Tata)

Am dat din cap si m am intors in camera, tata are dreptate ar trebui sa mai astept pana sa ma razbun, ma pun in pat si adorm.

De dimineata:

Am coborat pana in curte din cauza ca se auzea galagie, acolo i-am gasit pe Will,Anna si Rinka cum se bateau, m-am îndreptat catre ei ca sa ii obresc.

-Ce dracu faceti ma? (Eu)

S-o luat in gura cu mine curva asta! Să-mi bag ceva in ea de demon! (Anna)

-Eu m-am luat in gura cu tine sau tu nu mai lasat săi fac micul dejun la Ciel-sama!? (Rinka)

-Alooo gata ma! Tu Rinka nu ai ce cauta in bucatarie cat avem bucatari iar Anna las o dracu de treaba stiu ca ai pica pe ea dar nici chiar asa! Adica inteleg ca bucatarie ii locul tau sacru dar chiar asa? (Eu)

-Gilly las-o pe Anna, nici eu nu am putut sa o controlez, si nici Grell. Cica nu a putut sa dorma toata noaptea din cauza unor sunete care veneau din camera mamei tale...(Will)

-De aceea o fi fost tata aseara in patrulare prin casa?

Am gandit eu cu voce tare.
Nu dupa mult timp de la cearta astora vine si tata cu Sebastian si Ciel. Luam frumos toti micul dejun inafara de cei doi demoni si dupa aceea trebuia sa discut cu Ciel despre ucigasul de copii.

Eram in biroul lui tata pe scaunul lui si il aveam pe conte in fata mea. Ma simteam asa bine sa am un conte in fata mea. Mi-a explicat el mai multe despre ce discuta-se si cu tata si atunci am zis:

-Daca ucigasul vine doar la copii sub 14 ani atunci ar trebui sa ne deghizam in niste copii orfani cu imbracaminte murtare si sa asteptam, iar cand ataca il luam prin surprindere cu politia!

-Buna idee contesa, dar nu avem nevoie de politie o sa il prindem si o să-l omorâm si dupa o sa chemăm poliția si lăsăm un mesaj pentru polițiștii! (Ciel)

Un copil de doar 13 ani si are o minte de om mare, se pare ca la afectat foarte tare " acea rapire " si contractul cu un demon.

-Si aia poate fii o idee.

Zic eu cu gandul in alta parte...

- Dar ce ai zice eu,tu si Anna sa fim acei copii iar tata,ceilalti shinigami si demoni tai doar ar privii si cand ataca ucigasul sa vina sa ne scape de el? (Eu)

-Mai bine tu,Anna-san si Rinka sa fiti acei copii iar eu doar sa ii dau ordin la Sebastian sa il omoare pe ucigasi cand va ataca pe voi. spune Ciel fara nicio expresie pe fata

-Fie cum doriti conte, dar iti sugerez ca mai bine te ar ataca pe tine si atunci sa apara demonul ca sa il omoare...doar daca doresti conte! (Eu)

-Bine asa facem! (Ciel)

Doamne ajuta ca am terminat!

-Maine dimineata cautam niste haine mai saracacioase si rupte si ne pornim spre locul unde a facut cele mai multe ucideri! (Ciel)

Si cand sa zic si eu doamne ajuta se gaseste sa mai zica ceva!!!

-Bine conte, iar acum daca ma scuzi am ceva de facut.

Spun si ma ridic de la birou dar cand sa ies dau direct in pieptul bine facut a lui Sebastian.

-Auu!! (Eu)

-Scuzați-mă domnița, va-ti ranit? (Sebastian)

-Nu acum te rog sa te dai ma grabesc!

Zic si trec pe lângă el si o iau la fuga spre camera mamei.

Undertaker pov.

Eram in camera sotiei mele aranjam lucrurile pe acolo si cand am terminat da buzna Gillian in camera foarte suparata, cred ca iar a venit sa vorbeasca cu mama ei. In camera era un tabou cu Claudia mare cat un geam

La care Gillian mereu venea sa iti zica durerea de pe suflet sau venea doar sa se relaxeze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

La care Gillian mereu venea sa iti zica durerea de pe suflet sau venea doar sa se relaxeze. Camera asta inca are mirosul ei...poate si din cauza ca pun servitoare sa cumpere mereu parfumul ei si sa deie prin camera ca sa nu isi piarda din stralucire.
Pana sa ies vream sa vad ce vrea sa faca Gillian, nu ma observat cand a intrat asa ca am asteptat sa vad ce face. Deobicei cand face asa incepe sa planga si sa iti zica durerile dar de data asta doar a intrat s a pus pe jos langa patul mamei ei si a inceput sa planga...nu prea suport cand plange dar de data asta am lăsat-o sa planga si am iesit din camera si m am dus in sufragerie dar nici nu am apucat sa ma pun jos ca vine contele cu o poza in mana...

nu prea suport cand plange dar de data asta am lăsat-o sa planga si am iesit din camera si m am dus in sufragerie dar nici nu am apucat sa ma pun jos ca vine contele cu o poza in mana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-De unde îl cunoști pe tata?? (Ciel)

Fiica unui Shinigami..Where stories live. Discover now