37.

501 52 43
                                    

Részek: Hétfő és Szerda

A csapat új kalandra indul, nagyon régen találkoztatok már, évek teltek el azóta a régi kaland óta... Az első este körbeülitek a tüzet és csak beszélgettek.

Melyik emléked idézed fel?

Kos: Mikor Gimli ellopta Legolas almás samponját, aki megérezte az illatát rajta, és összeverekedtek.
Bika: Mikor Gandalf egy unalmas éjszakán titokban elővette a Hello Kittys színezőjét és szinezgette, nem tudta, hogy mindenki nézte.
Ikrek: Amikor Trufa és Pippin lembasevő versenyt rendeztek, és te nyerted meg.
Rák: Mikor rajtakaptad Boromírt, hogy női báliruhákat próbált fel.
Oroszlán: Mikor Frodó annyira lerészegedett, hogy a csajozás kedvéért azt hazudta, hogy ő maga Szauron.
Szűz: Mikor rájöttél, hogy Legolas megcserélte a kontaklencséjét egyszer a Hobbit és a Gyűrűk Ura között.
Mérleg: Mikor Aragorn a csillagos ég alatt szerelmes leveleket irogatott Arwennek, és kiderült, hogy Elrondhoz küldte el.
Skorpió: Amikor Gandalf kölcsönadta neked a varázsbotját és te az egész csapatot törppé változtattad, a Bakacsinerdő közepén.
Nyilas: Mikor Samu elszontyolodott, mert nem volt egy szép cipője sem, és a CCCben kinevették, amikor magassarkú szanádolkat próbálgatott.
Bak: Azt, amikor célbalövősdit játszottatok Legolassal és véletlenül megsúrolta a nyilvessző az arcát, két hétig zsákkal a fején járt.
Vízöntő: Mikor annyira unatkoztál, hogy rózsaszínűre festetted Gandalf kópenyét, akit ezért csúnyán kinevettek a mágustanácsban.
Halak: Amikor annyira megharagudtál Faramírra, amiért lebutázott, hogy titokban minden nadrágja farrészét kivágtad ollóval, ő meg három napig nem vette észre.

Gyűrűk Ura HoroszkópWhere stories live. Discover now