3. One Direction si cele mai bune prietene

1K 76 19
                                    

Deci , nu am vrut s-o mai lungesc cu povestea din capitolele anterioare , asa ca am descoperit alte genii. Genii pustii. Sa incepem. NU ADAUG NIMIC DE LA MINE SI NU GRESESC LA SCRIERE!

One Diretion si cele mai bune prietene capitolul.2 *WTF?*

Iar atunci aparura........One Direction!!!!!!!!! -OMG! NU CRED. ONE DIRECTION? PE BUNE? Fereasca Sfantu' Pateu. Ce e cu atatea semne de exclamatie?

-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! -Cred ca glumesti. Si tie ti se blocheaza tastatura? Tastaturile astea. One Direction , One Direction! -Iti vine sa crezi? One Direction! *sarcasm* Nu se poate e incredibil cred ca visez! -Pai daca iti dau eu doua palme cu piciorul o sa visezi stele ablastre.Sa mai spun ca lipsesc virgulele? Mama lor de virgule , oare de ce nu apar singure? Sunt sigura ca asteptai sa te corecteze calculatorul , dar saracul s-a inchis cand a vazut cate greseli sunt. spuse Alexandra.

Si chiar asa era, visa. -Deci nu te cred! Ai pus virgule, Jesus! Am crezut ca e impotriva religiei tale.  si imediat se trezira. -NU TE-A INVATAT MA-TA CA MEREU PROPOZITIA SE INCEPE CU LITERA MARE?! JITA PROASTA!

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! -Doamne Fereste. Disperata mai esti! Nici daca te parasea cineva in fata altarului nu dramatizai atat. Fereasca Sfantu' Pateu.   a   fost   doar   un   vis  de   ceeeeeeeeeeeeee? -De mere. Iar nu ai scris inceputul propozitiei cu litera mare? 

-Hai la masa! striga mama. -Auzi , striga ma-ta dupa tine sa mananci fasole.

-Imediat! Si mersera la baie. -De aici nu mai vreau sa stiu. dupa se chimba si hai la masa! -Stai ,ce? Doamne , Doamne , Doamne! CE PISICII LUI HAROLD?! Mi-ar lua o ora sa-ti spun toate greselile. la miculdejun -Oh , un nou cuvant. mancasera cereale dar pisica alerga un soarece de jucarie care era pa masa si pisica dadu peste bolul de cereale care cazu in capul Alexandrei. -Stai sa descifrez hieroglifele. Acum ma prapadesc de ras si jur ca-mi vine sa-ti sparg bolul ala in cap. In primul rand , nu ai inceput propozitia cu litera mare. Dar  de acum incolo nu o mai spun , pentru ca deja ma plictisesc sa repet. In al doilea rand , ea era pe jos? Adica , daca intelegeti ce vreau sa spun , pentru ca nu stiu prea bine cum sa explic.  Ori e ea prea mica , ori masa e prea inalta. Ca dupa masa , nu cred ca poate sa-ti cada un bol IN CAP. Adica nu prea vad cum , decat daca ea era aplecata sub masa , dar o sa ma prefaca ca am inteles ce ai spus , desi logica lipseste.Adica incercati sa stati pe scaun la masa si sa va impinga cineva bolul. Poate pica in cap? Si sa nu spun ca jucaria era "PA" masa , nu "pe".

pleos! -Meow. Stai,ce?

Alexandra rosie de nervi mersera sa faca baie. -Cred ca oricum avea nevoie de una. isi lua haina pe ea si ghiozdanul in spate si pleca la scoala. Pe drum sa intalnira cu Corina care mergea la magazin. -Deci e asa interesanta povestea , incat prefer sa stau cu capul in WC decat s-o citesc. Nu mai spun de scriere...

-Ce faci Alexandra? -Joc poker. Nu vezi?

-Bine merg la scoala! Vi cu mine? -"," , UNDE E VIRGULA? 

-Sigur! -Vai ,tu.

La scoala profesoara le dadu test. -E imposibil! Esti sigura ca asa ceva se face la scoala?

-Aveti o ora la dispozitie. 

In sfarsit pusera testul pe catedra. -Mai bine zis foaia alba. in pauza se intalnira cu Cristina si Catalina care in spusera lui Alexandra ca o sa fie un concert Cu one Direction in Bucuresti! -ANUNT. Haideti sa traim intr-o lume mai buna. Cum? Planul A. Punem bani si le luam toti IDIOTILOR O CARTE DE GRAMATICA , pentru ca se citeste pe moaca lor ca au MARE nevoie. Planul B. O sa avem nevoie de un tocator , o tigaie , un cutit si un pachet de biscuiti. Planul C. Mergem toti  sa ii cautam LOGICA acestei persoane neajutorate , care a pierdut-o prin padure cand se ducea la casa ei din scorbura din copac. Voi alegeti. Asta spune tot.

-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum se poate decand am asteptat momentul asta abea astept sa ii spun mamei! -Oh , tu Logica , cutu' , cutu' , cutu'. Logica , mama! Pe unde esti tu , oare? Carte de gramatica , stii tu unde e Logica? Daca da , va rog sa treceti pe la aceasta fiinta neajutorata.

-Mama pot sa merg la concertul de maine cu One Direction? -Da' ma-ta e la scoala , in pauza? Mai sus ai spus ca esti in pauza , si acum esti la ma-ta. Poate o fi profesoara? DIN NOU. Logica , unde mama zmeilor umblii? Sa sune cineva la 113 - numarul unde ii puteti contacta pe Logica si Carte De Gramatica. Ei rezolva orice problema care are legatura cu analfabetii.

-Nu!

-De ceeeeeeeeeeeeeeee? - E prea scump pentru tine , duh!

-Pentru ca nu esti destul de mare sa mergi la un concert! esti inca bebelusul meu drag! -Oh , dar vai! Ce dragoste e pe tine si ma-ta.

-Ba nu sunt! De ce ma tratezi ca pe un bebelus? -Pentru ca ai mintea unui fetus , d-aia!

Si mergera plangand in camera. Acolo ea nascucea un plan planul era...................-Planu' ma-tii. Imi vine sa te-te-te... Nici nu am cuvinte care sa descrie prostia ta. VIRGULA MA-SII , unde pisicii  mei e? Ha? Lasa-te de scris , mergi la ora de Limba si Literatura ROMANA! Ai nevoie.

Cam atat pentru astazi. Deci nu uitati :

113 - numarul de URGENTA EXTREMA. [pentru analfabeti]

Logica & Carte De Gramatica rezolva toti analfabetii.

KEY BYE!

"Geniile" de pe WattpadWhere stories live. Discover now