2.Fratele meu Hery(dicretion) [..II]

1K 78 19
                                    

Aceasta este a doua parte a 'minunatei' povesti. Sper doar sa nu va sangereze ochii dupa ca o sa cititi ce a mai scris aceasta ciudatenie , pe care mama natura se pare ca a lasat-o fara neuroni in aceasta lume 'cruda' (cruda pentru ea). Sa incepem...

avem Dae cand eram mia si visham sa ma tina in brate si sa ma sarute dar apoi a a particiap la acel sou stupid lx Factor si nu a mai avut timp de mine.:((((((( -Tu fiinta proasta , nu te-a invatat ma-ta ca la inceputul fiecarei propozitii se incepe cu LITERA MARE?! 'mia' ce ar trebui sa insemne? 'visham'? Iar ai inceput cu limba cocalarilor? Poate ne-o traduci si noua. Sa te ..SARUTE? Pisicii mei , parca ai spus ca sunteti frati? Tu chiar nu gandesti? Nu ai nici macar un neuron ratacit acolo , in mintea ta pustie si rece? *dar mai ales pustie*. 'lx Factor' este...? *cri-cri-cri*. Eu stiam doar de X Factor. Poate avea timp de tine , dar cine si-ar petrece timpul liber langa o jita proasta?

Eh,nu conteaza, eu tot il iubesc si il voi iubi mereu pentru ca e fratele si daca el ma iubeste doar ca pe o sora si ma considera mult prea pentro o relatie eu tot il iubesc. -Wow , ai aflat si tu de virgule! Impossible! Dar aici .. 'pentru ca e fratele...' cui? *cri-cri-cri*. Din nou , nimeni nu stie.

mA ROG,AZI AM LICEU ASA CA TREBUIE SA MA PREGATESC DACA VREAU SA ATRAG TOATE PRIVIRILE AN LICEUL IN CARE INVAT MEU. -Pai tu fiinta proasta , pute de la o posta ca tu nu te duci sa inveti la liceu , tu te duci sa scarbestii oamenii in fustite scurte si sutien si te chinui sa mergi pe tocuri de 15 cm. Sa nu mai zic de halul in care scrii. Trecem peste. Ma doare tastatura de la atata criticat. *da, tastatura*. Eu si cu prietenele mele suntel cele mai faine din tot liceul. -Stai asa. Parca ai spus ca ai 12 ani. Sau asa e in strainatate? Luminati-ma , in strainatate liceul se incepe de la 12 ani?Ok..  Toti baietii vor sa ne fu** dar nici unjul nu ajunel in pat cu noi toate pentru ca suntem mult mai schemere decat ei care snut niste idiotic. -Lumineaza-ne tu Doamne , pe astia destepti! Unu la mana : Toti vor sa va fu** , nu? Pai daca doar la asta sunteti bune..asa te-a invatat ma-ta , nu? Doi la mana : 'unjul'? 'ajunel'? Mai ca era sa 'lesinez' cand am vazut ce minuni ai scris. Sper sa fiti 'schemere' in continuare , jite cu spume la gura. 'snut'? Din nou , What? 'Snut niste idiotic' - sunt singura care nu a inteles ce se chinuia sa scrie? Zi , fa! Ai scris legata la ochi?Jesus...  Mam deschis dulapul si mam decis inceput sa cau haine pentru azi. -Doamne iarta-ma! Doamne Fereasca Sfantu'! DA-TI-AS IN CAP CU CARTEA DE GRAMATICA , CA DACA ITI DAU O LABA CU PICIORUL TE REFUZA TREI SPITALE! 'mam' se scrie 'm-am'. Iar dupa nu mai inteleg NIMIC.  Am ales o pereche de chiloti rosii din dantela si un sutie la fel foarte sexi:p. -GATA! M-am enervat TARE DE TOT! NU vreau sa injur dar nu-mi dai de ales : Apai , f**** in gura de chiloti rosii ca nu ne intereseaza ce haine de parasuta ai! Zbarcitura naibii , mai ai nevoie de cunostinte cand ai valoare? Vedeti? Vedeti ce face VALOAREA din om? De fapt nu e om , e o HIENA CARE O SA MOARA SINGURA CU SPUME LA GURA! Si.. IAR EMOTICON? Pisicii ma-sii de emoticon , imi vine sa ti-l bag pe gat si sa mori inecata cu el!!

Gata si cu partea a doua. Eu una nu voiam sa injur , dar extraterestra asta imputita m-a calcat pe ultimul nerv!

Noapte buna!

"Geniile" de pe WattpadWhere stories live. Discover now