Prologue

31 4 0
                                    


"Şüphe et yıldızların gün gelip söneceğinden,
Şüphe et gecenin ardından doğmayacak güneşten,
Dürüstlüğün bile sahte özünden şüphelen de
Asla şüphe duyma seni sevdiğimden.
Ophelia'm, önünde diz çöktürdüğüm dizelerin hiçbiri,
Aşkımı sana anlatmaya yetecek kadar hünerli değil.
Fakat bil ki çok, çok seviyorum seni,
İnan ki her şeyin ötesinde bu sevgi
Hoşça kal.
Sonsuza dek senin olan
HAMLET"

-Hamlet, William Shakespeare

Zayn, masanın üzerindeki kağıdı ve kalemi aldı. Aslında, diye geçirdi içinden. Aslında, daktilo ile yazmanın onun daha çok  hoşuna gideceğini  ama duygularını kendi el yazısıyla daha iyi anlatabileceğini geçirdi. Sandalyesini biraz daha indirdi ve biraz fazla mürekkep akıtan kalemi kağıdın üzerinde gezdirdi.


"Sevgili Ophelia'm,

 Tarih boyunca tüm Ophelia'lar destansı bir aşkla anıldı. Tanrı, senin hamurunu bu nedenledir ki aşkla yoğurmuş. Ama Tanrı'nın bir kurbana da ihtiyacı vardı, Ophelia. Biliyorsun, her aşk hikayesinde acımasızca öldürülen bir aşık vardır. Yüzüne her baktığımda katilim oluyorsun, Ophelia. Asla yanlış anlama yazdıklarımı, asla sanma ki şikayetçiyim bu durumdan.  Tanrı beni seçtiyse bu destan için, sonsuza kadar acıyla da yaşarım.

 Benim güzel  Ophelia'm, bağışla beni. Biliyorum, günün sonunda hayallerini kurduğun hayat senaryosunda bir rolüm yok. Fakat senden isteğim, en azından beni dualarında unutmaman, Ophelia. Çünkü ben her hayalimi senin adınla açıp senin adınla kapatıyorum. Yazdıklarım ürkütmesin seni. Sevgimden korkma. Tek istediğim sadece seni ne kadar çok sevdiğimi bilmen. İşte tüm anlatmak istediğim bu, Ophelia. Seni seviyorum ve sonsuza dek seveceğim. Öyle ki sonsuzluk bile yetmeyecek sana olan sevgimi doya doya yaşamaya, Ophelia. Sanma ki tüm bunları beni sevmen için yazıyorum. Ne beni sevmek zorundasın ne de beni seviyormuş gibi yapmak. Tek isteğim senden,  tek kelimenle paramparça olabilecek kalbimle eğlenmemen, Ophelia. 

Tekrar ve tekrardan seni seviyorum, Ophelia. Ve bundan hiçbir pişmanlık hissetmiyorum. Taşkının yaşandığı günden beri aklımdasın. Ben, o gün yeniden doğdum, Ophelia. Ve inanıyorum ki; Tanrı, aşık olan bir aptala yardım eder.

Esenlikle ve en önemlisi sağlıkla kal, Ophelia. Sonsuza dek senin olan,

ZAYN."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Oh, Ophelia || ZMWhere stories live. Discover now