Hayat'a Karşı

18 2 0
                                    

Öncelikle herkese merhabaaaa!

Bu yazdýðým ilk hikaye deðil fakat yayýmladýðým ilk hikayem.

Yazým yanlýþlýklarým olabilir, devrik cümleler kurabilirim. Bunlar için þimdiden herkesten özür diliyorum.

Beðenmeniz dileðiyle

ÝYÝ OKUMALAR!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Yine harika bir haftayı daha geride bırakabilmek için okuldaki derslerin bitmesini büyük bir hevesle beklerken aslında daha 3. Saate yeni girmiş olmanın hüznüyle hocayı bekliyordum.

Nihayet hoca sınıfa girdi ve iğrenç bir konuyu yazdırmakla meşguldü. Bende sınıftaki herkes gibi tekrar edilenleri defterime geçiriyordum. Dersin bitmesine 15 dakika kaldığında kapı tıklatıldı ve içeriye nöbetçi öğrenci girdi. Meşhur cümlesi olan 'Dersinizi böldüğüm için özür dilerim hocam dan sonra benim ismimi söylemesiyle direk kafamı kaldırıp suratına baktım. Daha önce onu görmemiştim. Gerçi okulumuzun her gün öğrenci yumurtluyormuş gibi yeni bir öğrenci görmemle artık bu durumu yadırgamamıştım.

Müdür yardýmcýsýnýn beni çaðýrdýðýný öðrenince hocadan izin alýp sýnýftan çýktým. Nöbetçinin arkasýndan ilerliyordum. Fakat yukarýya çýkmadýk aksine okul kapýsýný görünce 'Nereye gidiyoruz?' diye sordum. 'Müdür yardýmcýsý seni dýþarda bekliyor.' Cevabýný alýnca merakýma yenik düþüp

'Beni neden çaðýrýyor?' diye ikinci sorumu sordum. Durup 'Bunu ben nereden bilebilirim?' diye mantýklý bir cümle söyledikten sonra kapýdan çýktý. Bana da peþinden gitmek düþtü. Merdivenlerden inince güvenliðin orda bir silüet gördüm.

Nöbetçiye 'Oradaki müdür yardýmcýsý mý? 'diye sormak için arkamý döndüðümde ikinci bir þok geçirdim. Çünkü beni çaðýran öðrenci arkamda yoktu. Merakýma yenik düþerek korka korka da olsa güvenliðin oradaki kiþiye doðru yürümeye baþladým.

Nöbetçinin tekrar gelebilme olasýlýðýna karþý arkama bakarak ilerliyordum. O sýrada tam önüme döneceðim esnada odun misali bir þeye çarptým. E bir insanmýþ bu. 'Höst kimsin se-' dememe kalmadan kafamý kaldýrýp bakýnca daha önce hiç görmediðim biriyle karþýlaþtým demeyi çok isterdim. Fakat karþýmdaki kiþi bildiðiniz sýrýk ve yüzünü göremiyorum. Kafamý olabildiðince kaldýrdým ve malum sorum olan ' Sen kimsin?' sorusunu sordum. Fakat hiçbir cevap alamadým. Bu durum beni gitgide sinirlendirirken açýlan çenemle konuþmaya ve aklýmdaki düþünceleri boþaltmaya devam ettim.
'Sen kimsin ya? Belli ki okuldan biri deðilsin. Ben niye buradayým? Ha nöbetçiiiii.. E ben burdayken o nerede? Sen bizim okuldan deðilsen güvenlik neden bir þey demedi? Onu nasýl atlattýn? Hem güvenlik neredeee? Ayrýca benim byrada ne iþim var? Müdür yardýmcýsý çaðýrýyor diye çýktým ama buradayým. Ay bende ki kafaya bak yaa.. Gidiyorum ya ben ne iþim varsa burada?' diye söylenirken arkamý dönüp adýmýmý atýyordum ki bir el buna engel oldu. O çocukmuþ 'Susman bittiyse gidelim artýk ha?' Diye konuþunca daha da bir telaþa kapýlýp hýzlý hýzlý konuþmaya baþladým.

'Ya sen kim köpek? Birde gidelim diyor ya þuna bak gelmiþ gidelim diyor. Valla kusura da bak ama ben TANIMADIÐIM biriyle hiçbir yere gelemem hadi eyvallah' diyerek kolumu býrakmasý için iþaret verdim fakat o beni takmayýp ilerlemeye baþladý. Bir þeyler söylüyordu ama duyamýyordum bende buna ithafen 'Hani burada ben de varým ya azcýk sesli konuþ da dediklerini duyayým. Hem býraksana yaa benden güçlüsün diye beni sürükleyip götüremezsin tamam mý???' cevap gelmeyince de' Ohoooo ben kime diyorum yaa tanýmadýðým birisi beni kaçýrsýn ben biþi yapamayayým deðil mi? Yok öyle caným eðer beni býrakmazsan yemin ederim baðýrýrým ya salsanaaaaaaa'

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 09, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sen Olunca Güzel HerşeyWhere stories live. Discover now