Çiçek açmak için gömülmek gerekir güzel kızım'🖤

3.5K 132 114
                                    

Herkese merhabalar😊
Biliyorum benden dolunay için bölüm bekliyorudunuz ama bu gün başka bir şey için geldim buraya.

Öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir🖤

Bu gün size küçük bir aşk hikayesi anlatmak istiyorum. Çok içimden geldiği için.

Bir gün kızın biri sosyal medyada öyle gezinirken canı çok sıkılıyor ve story atıyor bu storye "sen ben tanışmak?¿" diye bir yanıt alıyor ve çocuğu tanımadığı için bşy demek istemiyor ama yazmak içindende geliyor ve yazıyor sonuç olarak. Konuşmaya başlıyorlar, kız gıcıklık yapıyor çocukta konuşmak istiyor iyi güzel kız çocuğa biz seninle en fazla iki saat konuşuruz diyor ama bir bakmışlar arkadaş olmuşlar. İşte telefon numaralarını falan almışlar sanki öncedende tanışıyormuş gibi konuşuyorlar kız bir gün sevgili yapıyor ve zaman geçtikçe sevgilisi onu çok üzüyor gidip herşeyini çocuğa anlatıyor. Çocuk ona yardım etmeye çalışıyor ama hiç birşey yolunda gitmiyor. Kızın sevgilisi onu yarı yolda bırakıyor ve hiç iyi olamayan bir şekilde ayrılıyorlar. Kız buna çok üzülüyor çocuk hep kızın yanına kıza çok değer veriyor. Hatta hatta çocuk kıza içten içe aşık ama kız anlamıyor. Bir gün çocuk bunu söylemeye çalışıyor ama kız onu tersliyor sana arkadaşım demiştim diyor ve tekrardan arkadaş kalıyorlar ama kızda bi zaman sonra içten içe hoşlanıyor çocuktan aşık oluyor çocukta boş olamdığı için kıza karşı. Aralarındaki mesafeyi kaldırıyorlar. Artık herseylerini beraber yapıyorlar kız ağlıyor çocuk ağlıyor. Çok mutlular flört evresine geçiyorlar ve bir gün artık çıkmaya başlıyorlar mükemmek bi ilişkileri var buluşuyorlar konuşuyorlar. Birbirlerini en saf duygularla seviyorlar birbirlerine çok değer veriyorlar. Çocuğum bir kaç ailesel sorunları var kız buna dahi koşuyor çocuk kızın saçının teline zarar gelse ortalığı ateşe verecek ama bir gün kavga ediyorlar her iki tarafta birbirine deliler gibi aşık ama çocuğun bir arkadaşı yüzünden. Kavga çıkıyor ve kız daha fazla çocuk üzülmesin diye ara vermeye karar veriyor ve bunu söylüyor ama çocuk istemiyor onu deliler gibi sevdiğini ve onsuz mutlu olamayacağını söylüyor aynı zamandada hüngür hüngür ağlıyor. Kız çok seviyor o kadar çok seviyor ki kıramıyor sorunlarını beraber konuşarak çözüyorlar tekrardan 1 aylık bir süre içinde mükemmel giden bir ilişkileri oluyor. Ama bir gün herşey farklı oluyor. Kızın duyguları değişiyor çocuğun hareketleri değişiyor kız buna rağmen herşey düzelecek diye ümit ediyor ve ilişkisini düzeltmeye çalışıyor ama birşeyler hep ters gidiyor. Ve daha fazla zorlamak istemiyor.
Nasıl söyleyeceğini bilmeyerek AYRILALIM* diyor ve herşey orda birbirinden kopuyor kız ağlıyor çocuk ağlıyor. Ve kız benim kafamı toparlamam gerek geri gelicem söz diyerek gidiyor. Çocuğun mesajı şöyle oluyor.

Sana şuana kadar söylediğim herşey gerçekti seni çok seviyorum şimdi gidiyorsun. Toparlanman gerekiyor belki ama mecnun leylasız, romeo julietsiz olur mu? Beni sensiz bırakma!
Herşeyi unut bi seni çok sevdiğimi birde bizi unutma diyor.

Kız her gece msj atıyor. Nasıl olduğunu soruyor. Çünki seviyor araları düzeliyor. Ve artık nerdeyse herşeye yeniden başlayacaklar bir gün kıza çocuk tarafından şöyle bir mesaj geliyor.

Seni çok sevdim eğer bana bişey olursa bunu sakın unutma, her ne olursa olsun seni sevmeye devam edeceğim meleğim.

Kız dayanamıyor arıyor ne olduğunu soruyor beraber ağlıyorlar. Kimseye bişey olmayacak!
Ama farkında hâla çocuğun ona söylemediği bişey var tam birleşmişlerken bir gün konuşurken çocuk soğuk davranıyor kız bişeyler kopmuş gibi diyor ve çocuk artık duygularının aynı olmadığunı ve bunun nedeninin kızın bundan daha önce ayrılmak istemesi olduğunu söylüyor kız ayrılmak istemiyor ve bundan önceki ayrılmak istemesinin nedeni sadece çocuk üzülmesin diyeydi ama bunu söyleyemiyor
Çocuk şöyle mesaj atıyor

Seni çok sevdim ama olmadı meleğim seni haketmedim. Kendine iyi bak daha mutlu olacaksın.

Kız kendinden geçiyor ağlıyor bir faydası olmuyor göz yaşları ekrana düşüyor ve bir mesaj daha geliyor.

Sen çok güçlüsün güzelim. Bana verdiğin sözleri tutmayı unutma sakın ağlama hayatına girecek kişiyi çok sev. Ama ben senden çok kimseyi sevemem artık.

Kız o kadar çok ağlıyor ki artık gözlerini açamıyor. Yemek yemiyor fotoğraflarına bakıyor. Sadece onu özlüyor sadece onu istiyor ve herşeyin suçlusunun o olduğunu düşünüyor. Herşeyin tek sorumlusu onun olduğunu düşünüyor ve bağzı şeylerin artık tamamen bitmesi gerektiğini düşünüyor ama hiç bşy yapamıyor bir gün yolda dalgın dalgın yürürken kıza araba çarpıyor ve kızı hastaneye kaldırıyorlar. Kızın yakın arkadaşları ağlıyor çocuğa haber gidiyor ve çocuk koşarak hastaneye geliyor ağlıyor çok ağlıyor ve kızın en yakın arkadaşı önüne çıkarak senin burda ne işin var çoğu şey senin yüzünden oldu biz bu kıza zarar gelmesin diye herşeyi yaptık sen ne yüzle buraya geliyorsun diyor ve işte tam 1 hafta sonra çocuk şöyle bir twit atıyor.

Saçının teline zarar gelmesinden korktuğum çiçeğim diye sevdiğim kızın mezarına bu gün çiçek getiriyorum.

Ever bunu size anlatmamın nedeni zor bir dönemden geçiyoruz sadece sevgili olarak değil hiç kimsenin kalbini kırmayın sevdiğinizin yanında olun ölüm var.
Onları çok sevin.
Ben sevemedim siz çok sevin😖

DolunayHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin