Θεραπεία

176 19 97
                                    

   Ο Θάνος μέσα σε κατάσταση πανικού πήρε το νοσοκομείο, όμως στην αρχή του είπαν να αποφύγουν την μεταφορά εκεί, αν πρόκειται για απλή λιποθυμία.

     Συγκρατεί ένα βρίσιμο και το κλείνει. Αμέσως καλεί τον πατέρα του. Εκεινού αποκλείεται να του αρνηθούν. Ο Νίκος από την άλλη αμέσως το σηκώνει, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος δίπλα στην Ναταλία.

    - Τι έγινε ιέ μου; Ε μπερδεύτηκα υιέ μου ήθελα να πω... Παρεπιπτόντως, έχεις μιλφ μαμά τελικά. Μμ λιγουρεύτηκα γλυκό μιλφέι τώρα! Τόσο καιρό με έχει ταράξει στις σούπες η δικιά σου, είναι ή δεν είναι αιτία χωρισμού;

      Η Ναταλία κουνάει το κεφάλι της. Έχει στο μυαλό το παιδί της αθώο ακόμα, για τέτοιες εκφράσεις. Άκου μιλφ. Από την άλλη ο Θάνος δεν δίνει καμία σημασία και εξηγεί με μια ανάσα τα γεγονότα.

     - Μπαμπά η Αμαλία είναι σοβαρά. Κανόνισε να ειδοποιήσεις νοσοκομείο, ώστε να την δεχτεί,  και μετά τους γονείς της! Χθες, μ' ακούς; Άντε και μετά σου κάνω δώρο όσα μιλφέι θες.

     Τα υπόλοιπα γίνονται σε ταχύτητα φωτός. Ο διάσημος Ελευθερίου αμέσως κάλει το καλύτερο νοσοκομείο και απαιτεί την καλύτερη σουίτα για την " νύφη" του ή ότι του είναι τέλος πάντων. Βασικά ρώτησε την Ναταλία, τι θα του είναι. Τους πάντρεψε ήδη...Μέχρι που έταξε τρελά λεφτά στους γιατρούς, για να την προσέχουν σαν τα μάτια τους.

      Στο σπίτι του Οδυσσέα, χωρίς να έχουν μάθει τα νέα, επικρατεί ευτυχία. Η μεγαλύτερη τους κόρη, η Χριστίνα, τους επισκέφθηκε, δίνοντας νότα χαράς στους γονείς της. Περνάει η ώρα τους με πειράγματα. Ρωτάει τον πατέρα της.

Καραντίνα... ΑγάπηςWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu