Part 1

197 16 8
                                    

Yashiro Nene szemszöge:
Egy szokásos sulis nap után megyek fel a lány wcbe, ahol Hanako-kun napjait tölti.Nem igazán szeretnék közelében lenni olyan furcsa köztünk lévő levegő mostanság... Hamar le tudom a WC ki takaritasát és nem kell vele lennem. Bár tetszik nekem Hanako-kun de ez olyan gáz hiszen mégis csak hallott és félek még egy elutasítástól. Lehet hogy egy időre hagynom kéne a fiúkat..
Be nyitottam a mosdóba.
-Szia Hanako-kun!
De síri csend volt és senki sem volt oda bent, el kezdtem keresni de sehol sem találtam.
Sikitast hallottam a folyosón,nem igazán érdekelt hogy mi is lehetett az.
Ez ember aki az előbb ordítva végig ment szinte az egész iskolán. Elkezdet
a wchez futni én meg ijedtem be zárkoztam az egyik fülkébe.
Ide ért az illető. Hangosan liheget be zárta a mosdonak az ajtaját és fel ordított reketesen a sok kiabálás után amennyire csak tudott.Mig meg nem szólalt én remegtem és vártam azt hogy Hanako-kun megmentsen mint a legtöbbször a bajban vagyok annyira jó hogy ő mindig itt van velem..
-Hanako-kun te WC-s fiúcska hol vagy már? Mondta lihegés közepente Minamoto Kou.
Ki jöttem a fülkéből. Megnyugvással töltött el hogy Kou az és nem más bár Hanako-kun megérkezésének jobban örültem volna.

Minamoto Kou szemszöge:
Meg láttam, hogy az egyik fülkéből Nene jön ki még is kérdeztem tőle hogy hol van a WC-s fiú, de ő nem figyelt rám egyáltalán.. Csak miután többször is el kantáltam hangosan a nevét nem érdekeltem nagyon mintha máshol járna.. De percek után ki nyögöt annyit hogy,, nem tudom '' én meg inkább ott is hagyjtam a lányt.Haza mentem ezek után.
*másnap délután*
Órák után láttam hogy Nene tartott a lány wchez mellé futottam és bocsánatot kértem a tegnapi után.El köszöntünk és haza tartottam mert a bátyámat valahova el akar engemet vinni de nekem se mondta hogy hova.
Sajnos ma sem tudtam találkozni Hanako-kunnal pedig még el akartam neki mondani hogy mi történt velem tegnap de így napolnom kell.

Yashiro Nene szemszögéből :
Miután el köszöntünk egymástól.
A mosdóba mentem és ott volt, ott volt Hanako-kun egyszerűen majdnem ki ugrottam a bőrömből amikor meg láttam nagyon szeretem.De félek be vallani neki mert ha egyoldalú az egész akkor kínos lesz az egész kapcsolat köztünk.
-Szia Hanako-kun!
-Hali Yashiro!
-Tegnap hol voltál?
Nem válaszolt így hagyjtam is hátha nem akar róla beszélni így gyorsan tereltem a témát és el kezdtem felmosni előtte le raktam a táskámat a mosdókagyló szélére, a tükör elé.
Felmosás közben eszembe jutott hogy otthon én sütöttem fánkot így a vízes padlón futva a táskám felé megcsusztam. Ő ott volt el kapot hogy hátra ne esek szembe néztem bele szívem hevesebben el kezdett verni. Egyszerűen a két gyönyörű szempár be csukodik és a szája közeledik felém. Remegtem nem tudtam mit kéne tennem de élveztem minden percét hogy karjaiban lehetek neki annak a személynek akit mindennél jobban szeretek. Így hát élveztem a pillanatott, hogy vele vagyok és hirtelen volt az egész meg csókolt.

Érzelmek....~Hanako kun és Yashiro NeneWhere stories live. Discover now