5. Воайорство🔞🔞🔞

8.9K 48 7
                                    

Искам да ви разкажа на скоро какво ми се беше случило. Ще започна с малка ретроспекция. Преди два месеца баща ми се ожени повторно за една жена която имаше дъщеря. Веднага след сватбата те се нанесоха да живеят при нас. Момичето беше много красиво с кестенява коса и сини очи, имаше най-прекрасните сини очи който някога съм виждал. Нея също я записаха да учи в моето училище. Ние бяхме на еднаква възраст тя беше в съседният клас. Няколко дни след като бяхме започнали училище ние ходихме заедно на училище и се пребирахме заедно. Бях започнал да я харесвам. Една вечер всички семейно гледахме филм,филмът беше много интересен, но след краят му всички си легнахме. Аз бях много изморен и веднага заспах. Веднага след като заспах тя ми изникна в съзнанието. В сънят ми ние се целуваме и натискахме. Започнахме даже да правим секс, и точно тогава се събудих и видях как на приятелче то ми също му е харесало и е готово за екшън. Но реших да поспя и да се опитам да не мисля за нея. На следващият ден нашите родители бяха отишли да се видят с техни приятели. Заедно с нея закусихме и тя каза че ще отиде в стаята си да учи. Аз и казах добре и след няколко минути и аз се качих горе и минах покрай нейната стая. Стаята и беше открехната. Погледнах и я видях легнала гола на леглото. Тя се докосваше стенеше. Почна да се гали по котето и да вкарва пръсти в него. Не се въздържах и свалих панталона и боксерките си и започнах да си играя с приятелчето ми. Повтарях точно така бебчо давай в карай ги. В този момент тя ме чу и дойде до вратата.
Каза : Уоу колко ти е голям!
Каза ми и: Влизай да видим колко те бива в леглото. Тя легна на леглото и каза:
Твоя съм ела и ме вземи. Аз отидох до нея. Започнах да докосвам котето и, да го ближа и да вкарвам пръсти  в нея. Тя започна да стене и каза:
Мале колко ме възбуждаш.
Аз и казах: Давай бебчо направи го за мен свърши за мен искам да те чуя как казваш името ми. Малко след това тя изтена мощно и извика името ми и разбрах че е свършила. Тя вика твой ред е лягай хубавецо. И започна да си играе с пениса ми, да го ближи и да го поема в устата си. Казах и: Боже направо ме побъркваш.
Малко след това свърших. Сложих един презърватив и влязох рязко в нея тя изтена. Движих се бързо и тя стенеше. След още няколко тласака аз свърших. Направихме го още няколко пъти и след това се облякох и отидох в моята стая да не разберат нашите родители.



Дано да ви е харесало! Явно някой сънища се сбъдват. На вас случвало ли ви се е нещо по така. 😉😉😉

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 23, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Мъжки фантазии🔞🔞🔞Where stories live. Discover now