Fest , dans och sex

207 1 0
                                    

''Vill du ha något mer, vi har rea på utvalda vs"

" Nej tack det blir bra såhär"

'' Okej, då blir det 199 kr tack"

Jag betalade och sedan gick jag ifrån vs affären med självsäkra steg. Jag behövde nya spetsstring trosor. Såååå.... vs var den bästa affären jag tänkte på!

Ikväll var det party hos Lucas! fy fan vad de ska bli kul! Klockan var redan fem och jag satte på mig en tight kort svart klänning så att mina fina former syntes. jag hade de som alla tjejer vill ha. jag var smal perfekt längd, inte kort inte lång. om jag fick välja att vara kort eller lång skulle jag självklart välja att vara lång, jag menar vem fan vill vara kort som en liten typ dvärg .

jag har en navel piercing, rätt så långt mörkbrunt vågigt hår ner under brösten. jag fattar inte att folk vill ha hår ner till naveln eller rumpan som bara hänger där. då ser man ju bara ut som en jävla hippie enligt mig! Jag har fylliga läppar,bröst och rumpa! jag var nöjd med mitt utseende.

Lucas såg bra ut. Lucas visste hur man gjorde när det gällde party, dans och sex. Lucas var min bro och min kk. Jag har många kk. Jag var inte rädd för att säga det till folk eftersom att jag var typ... Ja stolt över det. jag menar killar kastar sig efter mig bara för att få tafsa lite på mig och sedan knulla lite. det har faktiskt varit killar efter ligget som ville bli tillsammans med mig. jag svarar alltid med ett bestämt nej. men jag gjorde ett undantag en gång, det var efter ligget med Lucas på Sandras fest. Men vi passade bättre som kk.

I ett sånt liv som jag lever i så får man vänja sig vid med att folk pratar sjukt mycket skit bakom ryggen på mig.men då tänker jag att eftersom dom inte har nåt bättre för sig en att prata skit om mig så betyder de att jag uppenbarligen har ett roligare liv en dom!

Klockan tickade på och jag fixade hår och makeup. När jag var klar så la jag mig i sängen. jag tog upp mobilen ur min väska, jag kollade Insta, Twitter, Facebook, Snapchat, kik mm. kl var tio i sju. bussen kom om fem minuter. det tog en halv minut att gå till busstationen. och fyra minuter för bussen att åka till Lucas område och en minut att gå till Lucas hus. alltså kommer jag fram typ prick sju då festen ska vara igång.

Dirty dancing#Where stories live. Discover now