JolienBaarda; Stay With Me [VERWIJDERT]

35 1 3
                                    

- Wattpad naam:

JolienBaarda

- Naam verhaal:

Stay with me

- info verhaal:

Soms kom je mensen tegen die al zijn wat ze moeten worden. Zo iemand was hij. Hij speelde gitaar in een band. En niemand buiten Gernsey had ook maar van de band gehoord. En toch was hij iemand.
En ik? Ik eigenlijk niet. Daarom is het ook zo ongelooflijk hoe je leven plotsteling kan veranderen.

Ik ben Emily, een meisje dat leeft voor haar piano, en voor hem, ik hield van hem.
dit is mijn verhaal.

- Waarom je het verhaal bent gaan schrijven:

Het leek me erg leuk om te gaan schrijven.

- Welke taal:

Nederlands

- Genres:

Romantiek

- Wat je wilt; meer lezers, tips of een idee of het verhaal wel leuk is:

Wat mensen er van vinden. Zelf vind ik je verhaal wel leuk, maar je hebt pas een proloog en 3 hoofdstukken. Dus tot nu toe vind ik het wel leuk, maar ik heb nog niet heel veel om over te oordelen (sorry). Het idee is leuk verzonnen, maar ik zou je hoofdstukken misschien iets langer maken (tip?). Ik weet dat in het begin het heel erg moeilijk is om het verhaal goed op te starten, vooral als het één van je eerste verhalen is. Misschien kan je beginnen met 1000 woorden minimaal of zo? (ik weet niet waarmee je schrijft, maar op je laptop kan je dat zien.) Zo heb je een beetje zekerheid dat alle hoofdstukken ongeveer even lang worden.

- proef hoofdstuk:

Ik denk aan het "sale" bord wat bij de H&M staat als, de trein me raakt. Ja dat krijg je nou als je zit te appen op de fiets. Maarja, wie denkt er nou aan die korting bij de H&M, als je lichaam met een enorme kracht naast de trein op de grond gesmeten wordt? Ik bedoel, je hoort aan je familie te denken, of aan je mooiste herinneringen, maar niet aan korting die je bij de H&M hebt voor dat

Mooie blousje. Ik hoor het gekraak van mijn eigen botten, en realiseer me ineens dat ik net nog liep, en nu gewond naast de trein lig. Ik hoor allemaal mensen gillen, en waar mijn. Arm gezeten zou moeten hebben, zie ik nu alleen nog maar een rood stompje. Dan voel ik hoe ik langzaam wegzak en totaal onbekende wereld terechtkom.

ReclameWhere stories live. Discover now