part 1•°High school•°

7 0 0
                                    

12 Σεπτέμβριου
~>Ουφ 6:30 - Ακούω το σπαστικό ξυπνητήρι μου και σηκώνομαι να ετοιμαστώ στέλνω μήνυμα την Μαρία για να συναντηθούμε στον σταθμό.
➪Έβαλα το σύνολο αυτό♡

Αφού έκανα τα μαλλιά μου πήρα την τσάντα μου και πήγα στον σταθμό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αφού έκανα τα μαλλιά μου πήρα την τσάντα μου και πήγα στον σταθμό.
Η Μαρία έβαλε αυτά
~>♡♡♡

7:30 φτάσαμε σχολείο και δεν άλλαξε τύποτα τα άτομα είναι τα ίδια ουφ ελπίζω να μας έρθει κανένα καινούριο παιδί στην τάξη μας να είναι λίγο ποιο φυσιολογικό από τα αλλα😂Καθίσαμε σε ένα παγκάκι και αρχίσαμε να μιλάμε για το σχολείο ,τα παιδιά κτλ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

7:30 φτάσαμε σχολείο και δεν άλλαξε τύποτα τα άτομα είναι τα ίδια ουφ ελπίζω να μας έρθει κανένα καινούριο παιδί στην τάξη μας να είναι λίγο ποιο φυσιολογικό από τα αλλα😂
Καθίσαμε σε ένα παγκάκι και αρχίσαμε να μιλάμε για το σχολείο ,τα παιδιά κτλ... στις 7:55 ξεκινάει το μάθημα κάτσαμε στο θρανίο και περίμενα με σαν βλαμενα να έρθει η δασκάλα ,με τα αλλά παιδιά δεν μιλάμε καθόλου είναι κακομαθημένα και δεν μας μιλάν ούτε αυτοί ειδικά οι σκύλες τις τάξης.
7:55 είρθε η δασκάλα και άρχισε να μας μιλάει βαριέμαι και δεν την θέλω καθόλου αυτήν την δασκάλα .
Όπα μας είρθε καινούριος τέλεια καλο παιδι φένετε ελπίζω να μην είναι σαν τα καθυστερημένα της τάξης. Χτυπάει για διάλυμα 9:00 κάνουμε βόλτα με την Μαρία και μιλάμε ...
Μαρία~>Πως σου φένετε ο καινούριος ?φένετε καλο παιδι
Στελλα~>Ναι καλο φένετε το θέμα είναι να είναι και στον χαρακτήρα καλός
Μαρια~>Εγώ πιστεύω είναι για κοίτα έρχετε προς τα εδώ.
Στέλλας POV ~>Με το που τον είδα να έρχετε σε μας με έπιασε ταχυκαρδία εχμ γτ το παθαίνω αυτό?παντός με είδε η Μαρία πως κάτι τρέχει με μένα .
Μαρια~>μαλακα μου, κοκκινίζεις χαχ😂
Στέλλας POV ~>Ουφ έρχετε
.
.
.Γεια , ελπίζω να σ άρεσε το προτο κεφάλαιο για πάμε στο δεύτερο να δεις τι θα γίνει με τον καινούριο. ❤🤗😁

Ο Καινουργιος μαθητηςWhere stories live. Discover now