Sadece ben miydim?

51 9 0
                                    

Çocuklar hep karanlıktan korkmuştur ,karanlık yerlere girmez, gece kalktığında ışığı kapattıktan sonra hızlıca yataklarına koşarlar bunun sebebi karanlıkta yalnız  olmak değildir karanlığın içinde bizi bekleyen gölgelerin olduğudur.

Pazartesi 7.40;Bir haftadan sonra okul açılmıştı,herkes erkenden kalkmış saat 8 olmadan okula gelmişti, ders programı değişmişti ilk ders beden olduğu için erken gitmişlerdi.

Sıla ;burasıda ne soğuk ,içim titredi.

Sena ;kocaman salon ısınamıyor.

Mümtaz;elektrikler yok,ışıklar açılmadı.

Efe Ş.;her beden günü elektrikler  gitmek zorunda mı.

Derya ;her beden dersin de gidiyor mu?

Enes ;genelde öyle.

Hocayı beklerken voleybol oynamaya karar vermişlerdi,elektrikler gittiğinde beden salonu çok korkunç oluyordu ve tabi ki  de konferans salonunu unutmamak lazım.Öğretmen geldikten sonra yoklama alıp bir kaç hareket yaptırdıktan sonra sınıfı serbest bırakmıştı ,hava güzel olduğu için bahçeye çıkmışlardı.Bahçede güvenlik odasının yanında hemen bir boşluk vardı, orada 2 tane bank vardı burası oturulmak için okuldaki en güzel yerdi.Otururken konu korku filmlerinden açılmıştı.

Derya ;benim bildiğim çok güzel bir film var.

Irmak;anlat.

Derya ;ya da şöyle yapalım ,akşam bende toplanıp filmi izleyelim ailem iş için şehir dışında ,bir gece kalın hep birlikte geliriz sabah.

Zahid;sen tek mi kalıyorsun ?

Derya ;daha dün akşam gittikleri için tek kalmadım hiç,siz gittikten sonra teyzeme  gideceğim.

Fatmanur Y.;anneme sorarım eve gidince,haberleşiriz.

Nehir;tamam ,o zaman ben anlatıyım hikaye.Bu hikaye kısa ama tüyler ürpertici.Saat gece 12 olmak üzereydi kızımın odasından gelen gülme seslerini duyunca elimdeki kitabı bir köşeye bırakıp,odasına gittim kapısını açınca telaşlandı ve önündeki küçük kıza ÇABUK KAYBOL dedi.

Efe B.;vay güzel hikaye.

Mehmet E.;kısa hikayeler daha korkunç oluyor farkındaysanız.

Alp eren;evet ,bu arada Derya senin evin nerede?

Derya ;okuldan 20 dakika falan sürüyor,yürüyerek gidiyorum çok uzak değil.

Okul çıkışına gelelim,Derya hemen eve gitmemişti bizimkiler evini bilmediği için onları beklemişti ,eve gittikten sonra aileleri  ile konuşmuş gerekli eşyaları alıp çıkmışlardı.

Efe A.;ailen için sorun olmaz dimi?

Derya;ben zaten dün akşam söyledim onlara.

Derya önde bizimkiler arkada yürüyorlardı aslında herkes gitme konusunda pek istekli değildi,belki de Deryaya ön yargılı yaklaşıyorlardı bu olanlar beyinlerinin oyunu olamaz mıydı?

20 dakika sonra;Deryanın evine varmışlardı ,dıştan çok güzel gözüküyordu, 2 katlıydı.Derya kapıyı açtı.İçerisi olması gerekenden daha fazla karanlıktı,kapıyı açması ile içeriden bir köpeğin gelmesi bir olmuştu.

Derya ;buda benim kızım, eğer içinizde korkanlar varsa zaten yuvası bodrum katta.

Fatmanur K.;ev neden bu kadar karanlık?

DERYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin