Acum nu mai raspunzi ?

61 11 10
                                    

La medie - Emma

- Mmm . A da am vrut sa-ti spun doar ca Moly este o fata conplicata  , nu spun ca este vre-o sfanta , pentru ca nu este , dar te previn daca ai de gand sa te rezbuni pe ea , mai bine sa nu o faci , nu sti de ce este in stare.

- Asta a fost o amenintare . Il privesc nedumerita 

- Daca vrei sa o iei asa , bine . Poftim , clar ca nu mai aud eu bine sau el tocmai a avut tupeul sa vina la mine si sa ma ameninte dupa ce mi-a spus tarfa aia

      Nu mai spune nimic si ma lasa acolo ,el indreptanduse spre intrare. Stau ca proasta acolo si incerc sa-mi revin din soc . Seara asta e  data naibi . Daca asi putea macar sa-o gasesc pe Emy , dar nu mai vreau sa mai intru in  casa aceea vreodata.    Singura mea optiune este sa-mi sun fratele , parca si vad ca o sa-mi faca o morala pe care nu o sa o uit ani intregi. Dar ce sa faci in momentele disperate ei masuri disperate.

   - Alo , Josh ?

   - Da 

- Poti sa vi sa ma iei si sa ma duci acasa ?

- Da , unde esti ?

- In fata casei lui Dark

- POFTIM , CE NAIBA CAUTI ACOLO?

- Am vent la petrecere  cu Emy , dar nu o pot gasi si nu am cu cine sau cu ce pleca 

- Bine , vin imediat , dar nu gandi ca o sa scapi asa usor.

        Stiu prea bine ce ma asteapta , imi iubesc fratele , dar cate odata devine prea protectiv . Imi amintesc ca cand eram in gimnaziu orice baiat care a dorit sa vorbi sau sa ne cunoastem , a doaua zi nu a mai dorit acelasi lucru.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Sunt trezita de alarma telefonului ce suna ca disperatul pe noptiera . Imi ridic alene capul si imi iau numai eu stiu cum telefonul si privesc la ora ,, 7:00 " . Prfect aseara am uitat sa-mi opresc alarma de la telefon , asta faceam in fiecare vinere , dar cine ma mai poate condamna . Dupa faza de aseara ma mir de cum am putut ajunge pana la pat. John mi-a tinut o morala care si acum numai gandinduma la ea imi provoca mari dureri de cap. Insa sunt usurat deoarece a promis ca nu le va spune nimic parintilor , dar niciodata nu poti avea incredere in el e schimbator ca  prognoza meteo si ma mai intreb de ce nu are iubita .

  Ma dau alene din pat ,pentru ca daca nu o fac eu sigur o va face mama pe stilul ei .Dupa 20 minute in care mi-am facut rutina de diminiata , cobor pe scari si sunt pe cale sa am un sarut flamnd cu podeau insa am noroc cu elascitatea si echilibru meu si ma pun pe picoare la timp. Fie asta sau fie ca Dumnezeu nu a dorit sa-mi strice ziua de dimineata. 

  In bucatarie o vad pe mama gatind , iar pe tata stand la masa si savurandusi cafeau  .

    - Buna dimineata, am pregatit o omleta si ceaiul tau preferat . Imi spune mama cu un zambet pe fata .

,, E bun, zambesti , suntem pe drumul cel bun . Asta inseamna ca John nu i-a spus mamei despre mica mea escapada . Baiatul acesta ma uimeste pe zi ce trece ' 

- Multumesc . Spun si ma sez la masa savurand omleta , apropo John unde a disparut .

- A plecat pe la vreo 6 in oras . Treburi de facultate.

,, Deci de aceasta nu  le-a spus nimic parintilor , nu a avut suficient timp. Numi ramane doar sa-i multumesc lui Dumnezeu "

- Bine eu plec in camera , am de curatat camera . Dupa seara fetelor doar eu mai stiu ce se afla in camera , iar uneori credeti-ma ca nici eu nu-i dau de capat

    Ies din camera si ma indrept spre camera si ma apuc sa fac putin ordine , dar sunt intrerupta de un  bazait . Un mesaj, numar necunoscut . Ciudat din cate imi amintesc doar membri familei si Ely au numarul meu . Nu-mi place sa stiu ca cineva din exteriorul cercului meu de priten sa-mi aiba numarul meu de telefon.

,, Neata frumoaso , cum ai dormit? dupa faza de asear ma mira de cum te-ai trezit asa de dimineata "

,, Cine esti, si de unde ai numarul meu  ? "

,, Asta nu conteaza  , tot ce conteaza acum este ca putem vorbi''

,, Tot ce conteza acum este să mă lași în pace "

,, Ai vrea tu acest lucru, dar nu il vei primi"

,, Cine esti ? "

* Seen 

,, Acum nu mai raspunzi ? "

* Seen 

,, Bine ''

Cine se crede , si mai are tupeul sa nu-mi raspunda dupa ce el a pornit conversatia . Oricum nu-mi doresc sa-mi mai bat capul cu acest lucru , maine am un test la mate si mai exista si problema  cu aceea fata , sunt sigura ca o sa-mi faca viata un calvar .

     De jos se aud zgomote si voci groase , asa ca ma hotarasc sa ies sa vad ce se pertrece . Cobor scarile , iar zgomotele se aud din ce in ce mai tare . Ajung in living si il vad pe Josh si inca doi amici de a lui cum se joaca pe consola . Deci acum inteleg de unde proveneau sunetele , acum totul are sens 

- Hey , Josh 

- Hey , Emma . Joci o partida?

- Nu mersi , sti bine ca nu-mi plac aceste jocuri . Deodata se aude usa

   - Pleci tu sa deschizi usa ?

- Da  da , îi fac cu mana să nu se îngrijoreze și pornesc la ușă

JurământulWhere stories live. Discover now