~Capitolul 1~

13 6 0
                                    

     ~Perspectivă Bella~

Stăteam pe bancheta din spate a mașinii, uitândum-mă plictisită pe geamul plin de picuri de ploaie. Îmi va lua ceva timp până mă voi obișnuii cu vremea ploioasă din
Forks,Washington.De unde vin eu, mai exact seninul  Phoenix Arizona, soarele e mereu pe cer..nici vorbă de ploaie.Am decis mut aici cu tatăl meu, Charlie după divorțul parinţiilor mei...Renné, mama mea a decis călătorească cu iubitul ei Phil,un jucător de baseball , iar eu am decis că  ar fi mai bine să continui liceul ,aici în Forks.Am ajuns..sunt întâmpinată de o căsuță modestă, destul de drăguță.

Tata:-Bella, vrei să te ajut cu bagajele?
Eu:-E ok, mă descurc.

Urc scările din lemn proaspăt vopsit, în încercarea de a-mi găsii camera. O ușă mare și albă iese în evidență, așa că decid să o deschid.Mare îmi e mirarea cand văd ce camera minunată am găsit. In mijlocul camerei se află un pat de 2 persoane, cu lenjerie albă și gri. Pereții erau gri, iar tablourile negre dădeau un aspect modern. Geamurile erau micuţe, cu ieșire la acoperiș.

Tata:-Bella, ti-ai găsit camera?
Eu:-Daa, este super!Mersi tată!
Tata:-Pentru puţin scumpo!

Este 18:30, așa decid fac un duș  cu speranţa că mă voi relaxa cât de cât. Îmi las hainele să cadă ușor de pe pielea mea palidă și intru în cadă . Mă las învăluită de spuma gelului de duș cu cireșe, încercând să vizualizez cum va fi ziua de maine. Am emoții...la fostul meu liceu obisnuiam să fiu fata nepopulară, cu puțini prieteni, antisocială cu alte cuvinte. După un duș revigorant de 20 de minute îmi i-au prosopul și mi-l înfășor în jurul corpului. Nu am avut timp..sau mai bine spus cheful necesar, să-mi despachetez valiza cu haine așa voi alege ceva la întâmplare din valiză. După aproximativ 10 minute am ales o fustă cu o palmă deasupra genunchilor de culoare neagră, cu un crop top roșu pe lângă o pereche de teneși albi. pun în pat , și încep butonez telefonul. Ușor, ușor, somnul mă cuprinde și fără vreau închid ochii intrând în lumea viselor.

Bună, cititorilor!Sper din suflet să vă placă noua mea carte!Dacă aveți sugestii imi puteti scrie în comentarii! Astept susținerea voastră și orice idei sunt bine venite!Vă pup🥰🥰🥰

~la media este Bella~

Bite meWhere stories live. Discover now