•38•

2.5K 109 18
                                    

EULIA ENI SHERIN

Fáj a szívem, sose éreztem még ilyet, mintha a lelkem kiszakadna a helyéről, erre semmi gyógyír nincs, semmi nem fogja enyhíteni az én szenvedésem, csak az idő, de az is nagyon lassan. Még az alkohol se segít most rajtam.

Sose mondta ki, hogy szerelmes belém, de éreztette velem, hogy szeret, vagyis én azt hittem, de csak egy buta kislány voltam. Nem kellettem többre, mint egy szórakozásra, nem is tudom mit gondoltam, ő egy milliomos, vagyis mára egy milliárdos ember, én pedig egy senki, semmi vagyok az ő világához képest, olyanok, mint én, csak dugásra kellenek a befolyásos embereknek.

Letöröltem könnyeimet az arcomról, de hiába, mert újak lettek helyette, legrosszabb, hogy senkinek nem beszélhetek a fájdalmamról, egyedül kell megküzdenem ezzel a démonnal és feldolgozni az elválásunk.

Az a sok ígéret, a szép szavak, a szeretkezések, mind csak egy illúzió volt, nem láttam fától az erdőt, hozzá Jen való, aki olyan mint ő. Csodálatos az a nő, a pasik csak epekednek utána, szép külső, sok pénz, Harry mellett is nagyon jól mutat, sőt tökéletes. 170 centiével, kimagaslik, szépsége pedig kitűnik a tömegből.

Én pedig olyan vagyok Harry mellett, mint egy törpe, alacsony vagyok, és nincs kiemelkedő szépségem, csak egy átlagos nő vagyok.

4 nap telt el, hogy nem mentem be dolgozni, így őt se láttam, nincs erőm semmihez, nemhogy még őt nézni napi szinten, az orvos szerencsére kiírt a hétre, így tudok itthon szenvedni a fájdalmammal.

••

Sose csináltam még ilyet, de lejöttem egy bárba, egyedül. Sajnos a fájdalmamat senkivel nem oszthatom meg a szerződés miatt, senki nem vigasztalhat, így kicsinosítottam magam és lejöttem inni, kicsit enyhítve a magányomon.

Csak ülök, iszom a borom, és bámulom az utcát, amit ellep az eső, az utakon kisebb-nagyobb tócsák állnak, kátyús az egész úttest, így nem is csoda, hogy kisebb víztócsa van a járdákon.

- Eni!- egy mély férfi hang zavarja meg a bambulásom.

Magas, arcát ellepi a sötét borosta, haja felfele áll a wax-nak köszönhetően.

-Ezra!- nézek rá mosolyogva.- Alig ismertelek fel!- köszöntöm két puszival, fűszeres parfüm az orromba kúszik.- Szeretnél csatlakozni?- ülök vissza a helyemre. Örülök, hogy újra látom.
- Igazából egy randira jöttem.- vakarja meg a tarkóját, sötét farmer, és egy fehér inget visel, ami a testére feszül. Mindig sportosan öltözött, kivéve ha valami fontos helyre ment.
- Ne haragudj, gondolhattam volna.- mondtam nevetve.
- Tinderen ismertem meg a csajt, nem sok kedvem van hozzá, szóval csatlakozok szívesen.- ül le a velem szemben lévő székre, és kér magának egy italt.- Mesélj mi van veled? 2 éve nem találkoztunk, a szakításunk óta.- igen, ő az ex barátom.
- Nem sok minden, elvégeztem az egyetemet, a H.E.S. cégnél vagyok a főnök asszisztense.- kortyolok bele a boromba. Szívem vérezni kezd, ahogy Harry-re gondolok.
- Az szép teljesítmény, nehéz bekerülni oda, úgy hallottam, hogy nem sokáig maradnak meg ott az emberek.- ha tudná, hogy miért.
- Hát ja, ritka fasz a főnök.- húzom keserű mosolyra a szám.- De mesélj te! Veled mi a helyzet ?- külsőre nem sokat változott, csak izmosabb lett meg szőrösebb lett az arca.
- Képzeld, van egy autókereskedésem.- néz rám egy büszke vigyorral.
- Tényleg?- meglepődve nézek rá.- Mindig is ezt akartad! Gratulálok!- szívből örülök a sikerének.- Erre koccintanunk kell.- rendelek gyorsan egy üveg pezsgőt.
- Te? Mit csinálsz itt egyedül? Nem rád vall az ilyen.- kuncog fel.
- Kicsit sok a stressz, jól esik egy kis alkohollal lazítani.- kortyolom le a pezsgőt, ha tudná a valódi okot..
- Hm.- néz rám sejtelmesen. Tudja, hogy más a bajom, bízom benne, hogy nem erőlteti a témát.- Azokkal a senkikkel laksz még?
- Nem, hála istennek nem. Pár hónapja elköltöztem, abba a házba.- mutatok az új építésű lakás felé.
- Ezt örömmel hallom!- néz rám kedvesen.
- Mesélj, mi történt veled az évek alatt?- jól esik a társasága, érdekel, hogy alakult a sorsa.
- Mindent teljesítettem, ami a vágyam volt. Megnyitottam az autókereskedésem, hála az égnek eléggé kiemelkedő az eladás.- testtartása büszkeséget mutat.
- Hm. Gratulálok!- emelem fel a poharam, amikor együtt voltunk mindig elverte a pénzt, sose maradt a kezében, de örülök, hogy jól alakul a sorsa az évek alatt.
- Nem vall rád, hogy egyedül iszol, ki az a fasz, aki megbántott?- nevet fel, pont tőle ezt hallani, fura.- Tudom, hogy nem a stressz miatt ülsz itt magányosan.
- Igazából, csak elhagytak egy másik nőért.- mosolygok rá keserűen.- Biztos valami baj van velem, esetleg szar vagyok az ágyban, ezért cserélnek le.- húzom fel a szemöldököm, ő is egy másik nő miatt szakított velem.
- Életem egyik legnagyobb hibája volt, fiatal voltam és elcsábítottak.- túr a hajába.
- Nem kell magyarázkodni, 2 éve volt. - öntöm újra a poharam.
- Mesélj róla.- felnevetek, nem hiszem, hogy komolyan gondolja, de az arcán semmi szórakozottság nincs.
- Nem tudok mit mesélni. Kavartunk, sokat képzeltem a dolgokba, most itt iszok.- piszkálom az üveget.- Történet vége.- nevetéssel álcázom a szomorúságom.
- Igyunk a szinglisére!- összeütjük a poharainkat, majd kiisszuk a tartalmát.

••

- Jelenleg itt élek!- vezetem körbe a lakásban.- De szeretnék máshova költözni, nem igazán szeretem.- húzom el a szám.
- Pedig fasza.- ül le a sötét kanapéra.- Eléggé modern, szerintem ne költözz el, jó a lakás fekvése, központba van, fasza a berendezés. Ennél jobbat nem fogsz találni!- néz körbe.
- Megyek lefekszem.- figyelmen kívül hagyom, amit mondott, nem tudja, hogy az emlékek miatt akarok innen elmenni, mert minden rá emlékeztet, hisz itt minden Harry tulajdona .
- Eni!- szólít meg halkan, mire felé fordulok.- Ha szeretnéd velem bármikor beszélgethetsz, csak mint barát, semmi több, oké?- mosolyog rám kedvesen.
- Oké, az jó lesz.- viszonozom kedvességét.
- Ülj ide mellém.- paskolja meg a mellette lévő helyet.
- Részeg vagyok.- kuncogok fel.- Nincs kedvem beszélgetni.- nyögök fel.
- Nézzünk egy filmet!- tárja szét a karját.
- Oké.- amúgy is csak sírnék a szobába.
- Nézzük mit adnak hajnalban a tv-ben.- nyomkodja a távkapcsolót.

Valami régi filmnél maradtuk, végig nevetem az egészet, józan fejjel biztos nem viselkednék ilyen őrülten, de az alkohol bolonddá teszi az emberi elmét.

- Nagyon bánom, hogy megcsaltalak.- nevetésemet Ezra komoly hangja zavarta csitította el.
- Nem kell.- nézek rá kedves mosollyal.- Minden okkal történt, emiatt lettél sikeres vállalkozó.- dőlök a vállára.
- Sokáig nem bántam, hogy vége lett a kapcsolatunknak faltam a nőket, de aztán jött egy kattanás, amikor mindened elkezdet hiányozni. A mosolyod, szemeid, ajkaid, érintésed a bőrömön, hajadnak az illata, sok közös emlék. Édes nevetésed, szeretkezéseink.

Szemeimből hullani kezdtek a könnyek az emlékek miatt. Nekem is hiányoznak ezek, csak nem tőle, hanem Harry-től. Erős keze, ahogy a bőrömbe markol, harapásai a testemen, bókjai.

- Hé! Ne pityeregj!- emeli fel az arcomat, letörli a könnyeimet, amik lehullottak. Hirtelen puha ajkait érzem a sajátomon, elkapom a fejem, nagy szemekkel nézek rá.
- Ezra.- suttogom a nevét, rossz érzés volt számomra.- Nem miattunk sírtam, hanem amiket mondtál. Most ugyan így érzek.
- Ne haragudj. Azt hittem, hogy szeretnéd feleleveníteni a kapcsolatunkat.- továbbra is az arcomat fogja, én pedig eltávolodok tőle.
- Nem szeretném. Csak rá tudok gondolni, csak őt akarom érezni, sajnálom, ha olyat jelet adtam, amiből ezt gondolod, nem volt szándékos.- állok fel mellőle, remélem megérti.
- Látom, hogy szereted. Bocsáss meg, biztos az alkohol adott ennyi bátorságot!- túr a hajába, zavarban van
- Semmi baj!- öklözök le vele.- Aludhatsz a kanapén, ágyneműt találsz benne. Jó éjt Ezra.
- Jó éjszakát neked is!

Felkavart a látványa. Pont akkor jön az életembe, amikor Harry távozott belőle. Lehet a sors küldte nekem, hogy elterelődjenek a keserves gondolataim. Nem akarom más csókját, érintését érezni csak Harry-ét. Senki nem ér fel hozzá.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Most is millió köszönet nektek, hogy olvastok és véleményeztek! Nagyon köszönöm, mint mindig! 🥰

• Az ilyen részeketsűrűbben kiteszem, mert nem olyan eseménydús, inkább az érzelmeket mutatja be, amik nem olyan izgalmasak, ezért szeretném őket kitenni sűrűn, hogy hamar eljussunk az izgalmasabb részekhez! ☺️

• Eni életében egy új férfi van? 🤨

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

FIGYELMEZTETÉST!

• Szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy aki személyes megjegyzést ír bármelyik történetemnél azt azonnal TILTOM!

• Hajnalban történt egy ilyen eset a Lie Baby történetemnél, amikor egy alpári ember így cselekedett.

• Természetesen ez egy kitalált történet, amit sok agyatlan nem bír felfogni, az én fantáziam, szereplőimet úgy formálom, ahogy én szeretném.

• Szóval, ha bárki személyes megjegyzést tesz rám az TILTÁSRA kerül!

AzureМесто, где живут истории. Откройте их для себя