•7•

3.7K 128 8
                                    

Harry Styles

Bíztam benne, hogy meggondolja magát Elza vagy Eliza, nem tudom mi a neve, de le is szarom. Nagy pénzt szakíthatok le arról a szerencsétlenről, és tudom, hogy egy dögös csajjal könnyen elterelhető a figyelme és mindenbe belemegy. Nem tisztességesen játszom, de ki kell használni az ütőkártyáimat, amíg van rá lehetőségem, annak a ribinek kell a pénz, nekem pedig a bája kell, kvittek vagyunk.

5 perc telt el és a csaj még sehol, így kiszállok a kocsiból, hogy elszívjak egy cigit. Ritkán dohányzom, csak abban az esetben, ha stresszesek körülöttem a dolgok, jelenleg most minden az, még a baszás se segített normálisan kikapcsolni, pedig eddig mindig sikerült.

Utca végén meglátom az asszisztensemet, bőröndjével a kezében, és eléggé laza öltözetben. Egy apró rövidnadrág van rajta és egy pulcsi, gondolom lefekvésre készült amikor felhívott, biztos a drogos faszok miatt jött el.

- Beteszem a bőröndömet a csomagtartóba, és indulhatunk.- amikor megfordul a fenekére vezetem a tekintetem, nem kellett volna, mert a faszom kezd felébredni. Kerek segge van a csajnak, azokban a szoknyában nem látszik, amiket hord, de szívesen megmarkolnám.
- Dan hol van?- szakít ki a perverz gondolataimból.
- Gyerekének születésnapja van, hétre szabadságra küldtem, hogy legyen a családjával.- ülök be a kocsiba, válaszát meg se várva.
- Hova is megyünk pontosan?
- Cambridge.- nem nagyon akarok vele beszélgetni, ezért bekapcsolom a rádiót és hangosra veszem. Eléggé fos napom volt.

15 perc telt el, amikor eszembe jutott, hogy a második szobát visszamondtam, mert ez a szerencsétlen azt mondta, hogy nem jön, idegesen ütök a kormányra, aminek a hatására az asszisztensem összerezzen.

Kérdő tekintettel néz felém, de nem figyelek rá, bízom benne, hogy nem akar kérdést feltenni, mert itt teszem ki. Gyorsan hívom a szállodát, nagyon remélem, hogy még van szabad hely.

- Jó estét kívánok, Hotel du Vin recepcióját hívta. Miben segíthetek?- női hang hallatszódik a vonal másik oldaláról a jól begyakorolt szövegével.
- Harry Styles vagyok, ma éjszakára foglaltam szobát.- hallom, ahogy a billentyűzetet üti, hogy megkeresse a foglalásomat.
- Delux lakósztály van lefoglalva az ön nevével, 3 napra. Esetleg szeretné lemondani a foglalást?
- Nem. Szeretném kivenni azt a szobát is, amit visszamondtam.
-Sajnálom uram, de 8 napig nincs több szabad szobánk.- élesen szívom be a levegőt, ez a nap számomra kész kudarc.
- Picsába!- ütöm meg újra a kormányt.
- Sajnálom uram, segíthetek még valamiben?
- Nem!- kinyomom a hívást, semmi nem jön össze ma.
- Valami baj van?- szólal fel mellettem halk hangon az asszisztensem, el is felejtkeztem róla.
- Szerintem hallottad.- válaszolok neki bunkón, látja, hogy ideges vagyok és basztat a kérdéseivel. Inkább hangsora veszem a rádiót, hogy ne kelljen vele beszélgetnem.

Idegességembe jobban nyomtam a gázpedált, utálom, ha valami nem úgy van, ahogy azt én szeretném, ritkán tapasztalom ezt szerencsére, mert a dolgok mindig úgy mennek, ahogy azt én szeretném. Mellettem lévő lány becsukta a szemét, biztos fél a gyorsasságtól, de én telibe leszarom.

Rádióba Medusa Pice Of Your Heart dala megy, olyan hangsora veszem, hogy a dobhártyám is beszakad, életem egyik legszarabb napja volt. Elmondtam apának az igazat a Sashával való kapcsolatomról, eléggé kiakadt, soha nem láttam életem során olyan idegesnek, mint akkor. 1 hetet adott arra, hogy szerződést kössek Callummal. Nehéz volt rávenni, hogy az Ibizai nyaralását függessze fel miattam, ígértem neki fűt-fát, bármit kérhet csak hozzuk előre a tárgyalást.

Zene hirtelen lehalkul, a mellettem ülő lány ijedten néz rám.

- Lakóövezetben vagyunk, szerintem lassítania kéne.- alig értem, olyan halkan beszél, amit meg is értek, mert eléggé ijesztő látványt nyújtok amikor ideges vagyok.
- Bocsánatot kérek, ha valamit rosszul csináltam vagy olyat mondtam, amit nem kellett volna.- egy pillanatra fele fordulok, amit meg is bántam, amikor megpillantottam az ártatlan szemeit a gondolataimat ellepik a perverz képek.

Biztos az ágyban is alávetett, könnyen lehet irányítani és megalázkodik, gyengepontom a nőknél ezek a tulajdonságok. A farkam mocorogni is kezd, ahogy belegondolok, hogy előttem térdel és szopja a farkam.

- Most is vett nekem ruhát?- kérdezi szórakozottan. Próbálja oldani a feszültséget, ami talán sikerül is neki.
- A mi üzletünkben ez a szokás, hogy az asszisztensnek olyan ruhát kell felvenni, amit a főnöke akar.- hangom komoran cseng, nem akarok kedves lenni vele.
- Nekem tetszik, nem szeretek vásárolni, házhoz jön a ruha, és még jól is néz ki.- hümmög fel.- Nincs miért panaszkodnom.- néz rám vigyorogva.
- Ja, az remek.- szorítom erősen a kormányt.

Bízom benne, hogy uralkodni fogok magamon, mert ez a nő borzasztóan felkelti a farkam érdeklődését. Gondolatomból a telefonom csörgése szakít ki.

- Apa, miben segíthetek?- kapcsolódik a kocsira a hívás.
- Szia Fiam. Minden rendben? Sikerült elintézni a dolgokat?- nem gondoltam, hogy emiatt hív.
- Igen, már lebeszéltem a találkozót azzal a szerencsétlennel. Éppen úton vagyok.- mondom mérgesen.
- Na, tudsz te, ha akarsz. Remélem nem cseszed el, mert ez az utolsó lehetőséged, hogy bebizonyítsd, hogy alkalmas vagy a cég vezetésére.- mindig a fejemhez vágja, hogy a bűntudatomat újra és újra felébressze.
- Tisztába vagyok vele.- sóhajtok fel.
- Szeretném, ha nem is felejtenéd el, ha ez nem sikerül, akkor neke..
- Apa, nem egyedül ülök a kocsiban.- vágok bele a mondatába.- Itt van az asszisztensem.- nézek a lány felé.
- Ó, szia Kedvesem. Örülök, hogy Harry-vel tartasz.- hangja sokkal kedvesebbre vált, mint amikor velem beszélt.
- Én is örvendek Edward!- kuncog fel.- Milyen a pihenés? Remélem megadja a kényeztetést magának!- csilingelő hanggal beszél apámhoz.
- Ne aggódj kedvesem, kipihenem magam, olyan friss leszek, hogy még a ráncaim is eltűnnek!- nevet fel az apám a szar poénján vele együtt a kiscsaj is.
- Örülök  neki, vigyázzanak magukra!- nem tudtam, hogy ilyen jóba lettek az öregemmel.
- Köszönöm Kedves. Fiatalok, intézzétek jól a dolgot! Vigyázzatok magatokra! Harry tudod mi a teendőd!- figyelmeztet még utoljára aztán elköszön.

Még jobban nem bírom a csajt, akit kedvel az apám és nő, az mind egy nyomi. Voltak olyan asszisztenseim, akiket édesapám nagyon kedvelt, tipikusan az elesett, szerencsétlenek voltak, az öregemnek mindig megesik az ilyeneket a szívük. Rühelltem azokat a dolgozókat, annyira elveszettek voltak, sose álltak ki az igazukért, ráadásul rondák voltak, mint a bűn.

Legalább Eliza jó csaj, mégha ilyen szar jelleme is van, én nem leszek kedves senkivel, csak azzal, aki kiérdemli. Az asszisztensem borzasztóan irritál, soha nem volt még ilyen velem, hogy egy nőt ennyire ne kedveljek. Talán ez azért van, mert nagyon a farkamra húznám, csak nem tehetem meg. Állandóan visszakell fognom magam, ha a közelemben van, eddig akit megkívántam azt megbasztam. Vele ez a baj, hogy nem tehetem meg.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

• Köszönöm az előző részhez érkezett véleményeket, nagyon jól esnek!

• Remélem ez a rész is tetszett nektek!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now