Part 3

2.5K 45 3
                                    

Jacks POV

Rose går till cafeterian.

"Är allt slut mellan oss? frågar Isabelle.

"De var det för längesen"

"Men varför?"

"Du vet varför, säger jag.

"Såklart har du direkt hittat någon du kan vara med, säger Isabelle.

Jag svarar inte.

"Kan du vara snäll och gå nu, säger jag.

Isabelle gå inte men då gör jag det.

För ett år sen träffade jag Isabelle på en resturang och vi började prata. Sen blev vi vänner och då bytte Isabelle skola till den som vi går på nu. Då blev vi mer än bara vänner. Jag är den populära i klassen men jag försöker att inte visa det eller säga det. Men Isabelle försöker vara populär så att jag ska tycka om henne. Jag gjorde det först. Men nu känner jag att det är över. Vi passar bara inte ihop helt enkelt. Hon har sitt "populära" tjejgäng och jag tycker inte om personer som visar att de försöker bli populära.

Men om jag ska vara ärlig så är det någon annan jag tänker på. Det är Rose. Det är nåt speciellt med henne som gör att jag tycker om henne men jag vet inte om hon känner likadant. Hon är inte den som försöker vara cool. Hon är som hon är och de tycker jag om.

Jag går tillbaka till Rose i cafeterian. Hon sitter där och väntar på mig.

Jag berättar allt för henne om mig och Isabelle och om det vi pratade om. Men jag säger inte att jag gillar henne. Det vågar jag inte. De känns för tidigt. Hon kommer att tro att jag är knäpp som kan gilla en person så mycket på två dagar.

Vi går upp till korridoren utanför mammas rum. En doktor kommer ut och säger att hon mår bra och att hon kan gå ut imorgon. Men det måste finnas någon som tar hand om henne hemma. De ska låta en sjuksköterska ta hand om henne där hemma. Jag tänker på pappa om han skulle vara här skulle han tagit ledigt för att hjälpa henne. En gång när mamma blev sjuk hjälpte han henne och var med henne i två veckor. Jag önskar verkligen att han levde.

Efter en vecka

Mamma mår bättre och nu skjutsar jag hem Rose efter skolan.

"Idag kan vi göra det som vi skulle göra förra veckan, jag ska ta dig på en jätte fin resturang, ta på dig dina finaste kläder, säger jag.

"Är det här som en dejt?

"Typ, säger jag.

Nu är vi framme.

"Jag kommer och hämtar dig klockan åtta, säger jag.

"Okej vi ses.

Rose går ut från bilen och in i porten.

Nu är jag klar med kapitel tre. Jag vet inte om allt går för fort men snart kommer det hända saker som man inte skulle tro. Det kommer bli mycket problem. Hoppas att det löser sig.

Hoppas att ni gillade kapitlet. Kommentera gärna vad ni tycker.

Hej då så länge!

Bad Boy or Good Girl?Where stories live. Discover now