🏥ᵈᵒⁿ'ᵗ ᶜʳʸ ᵇʸ ʸᵒᵘʳˢᵉˡᶠ🚑

375 3 556
                                    

Prima data când l-ai vazut pe {crush},nu te ai gândit că urma să fie o persoană atât de deosebita precum era el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Prima data când l-ai vazut pe {crush},nu te ai gândit că urma să fie o persoană atât de deosebita precum era el. Îl admirai in modul tau,la rândul tău fiind un tanar special, ăsta era cuvântul cu care te identificai în zilele tale bune. Câteodată te bucurai că erai în aceasta instituție,alteori urai cu toata ființa ta că te aflai aici cu toti nebunii.

Dar nu mai trebuia să te gandesti la asta ,venea Crăciunul iar tu erai super entuziasmat deoarece părinții tăi te aduceau acasa și deși nu toate rudele aprobau asta,mama ta nu a dorit să i auda. Și ți a mai dat voie să îți aduci un prieten știind că catedoata era plictisitor să stai singur la reuniunile de familie . Daca era dupa tine urma să ți aduci toți tovarășii la masa,dar asta nu era posibil,asa ca l ai ales pe {crush}, ce acum trecuse pe un tratament mai strict și avea opțiunea să poata ieșii în lume fără prea multe probleme ,oricum părinții tai au discutat despre faptul ca și tu puteai sa fi trimis acasa daca iti doreai, mai ales ca te descurcai destul de bine. Cel mai probabil urma sa fie ultimul tau an. Într un fel te întrista faptul ca acum urma să fi un membru al societății si ca de acum va trebuii sa te angajezi undeva,sa te apuci sa inveti lucruri,sa îți reîncepi viata.

Si cum să nu,totul mergea perfect și astăzi aproape toata instituția era plină de oameni fiind ajunul Crăciunului unii sarbatorindu-l aici din cauza că persoana nu putea merge acasa,dar........mama ta venise să te ia pe tine si pe {crush}..iar{ crush} nu era la el in camera...

Ce faci?

{Nume/prenume/diagnostic/crush/diagnostic/altele}

{Nume/prenume/diagnostic/crush/diagnostic/altele}

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

💉ᴏᴜᴛ ᴏꜰ ʜɪꜱ ʜᴇᴀᴅ~𝓫𝔁𝓫 𝓻𝓸𝓵𝓮𝓹𝓵𝓪𝔂🏥Where stories live. Discover now