🚑ˡᵉᵗ'ˢ ⁱᵐᵃᵍⁱⁿᵉ🏥

345 8 482
                                    

Ai decis că ai nevoie de ajutor, că nu se mai putea continua asa, erai obosit, erai trist, a trebuit să te muți din nou la părinți deoarece nu mai erai în stare să muncești

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ai decis că ai nevoie de ajutor, că nu se mai putea continua asa, erai obosit, erai trist, a trebuit să te muți din nou la părinți deoarece nu mai erai în stare să muncești. Pastilele prescrise de psihiatru nu mai funcționau, sau poate că asta credeai tu. Părinți tai nu au îndrăznit să-ți propună să te duci într-un spital de psihiatrie. Dar ai ajuns la această realizare singur, fără ca cineva sa ți propună asta.
  Urma să fi înconjurat de oameni bolnavi ca tine, dar și de profesioniști ce lucrează cu oameni ca tine. Ce știu cum să se poarte și știu ce să facă într-o situație de criza. Oricum nu erai atât de bolnav încât sa fi pus în izolare, sau cu persoanele extrem de violente.

Ți - ai făcut bagajele, multe multe pijamale, pulovere și ciorapi. Mai ales că acea instituție era lângă munți, ajuta aerul curat aparent.. Părinți tăi urmau să te viziteze, erai sigur de asta, așa că te mai calma acest fapt.
    Iar când ai ajuns acolo, nu a fost atât de rău, ai fost întâmpinat de o asistenta ce ți-a arătat camera ta, micuta, avea o fereastra și mai mica, un pat de o singura persoana, o mica biblioteca și o veioză, nu era rău deloc, mai ales ca era foarte curat și cald.

După ce te ai schimbat în ceva mai comfortabil și ți ai pus niște papuci, asistenta ți - a arătat gradina, ce era extrem de mare și frumoasa. Sala de mese, unde urma sa mergeți în serii, nu toți deodată. Oricum din fericire, acest spital avea doua clădirii separate pentru bărbați și femei.. Dar nu era deparca te afecta.

Dar într-o seară în care stăteai la masă, împreună cu alți pacienți, cu care te înțelegeai mai bine. Un bărbat, destul de solid, vine aproape de voi, stând acolo, ne zicând nimic..

ce faci?

[Nume/prenume/vârstă /diagnostic/crush/vârstă /diagnostic]

[Nume/prenume/vârstă /diagnostic/crush/vârstă /diagnostic]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
💉ᴏᴜᴛ ᴏꜰ ʜɪꜱ ʜᴇᴀᴅ~𝓫𝔁𝓫 𝓻𝓸𝓵𝓮𝓹𝓵𝓪𝔂🏥Where stories live. Discover now