Fact #3

64 9 17
                                    


Ciel sufera de astm,boala mostenita de la mama lui care a determinat-o pe Madam Red sa devina medic pentru a-si putea ajuta sora,inca din copilarie si a crezut ca s-a vindecat,pana cand din cauza unei raceli destul de banale pe care a contractat-o...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ciel sufera de astm,boala mostenita de la mama lui care a determinat-o pe Madam Red sa devina medic pentru a-si putea ajuta sora,inca din copilarie si a crezut ca s-a vindecat,pana cand din cauza unei raceli destul de banale pe care a contractat-o in timp ce investiga Circul Arca lui Noe,a facut o criza de astm si a trebuit sa stea o noapte in cortul medicului.

Referitor la starea de sanatate a lui Ciel,acesta nu prea pune accent pe ea,insistand sa munceasca.Totusi,Soma si Agni au avut stralucita idee sa il tina o zi la pat ca sa se vindece,in ciuda protestelor lui.



Ce ma asemanan cu el la faza asta.Cand sunt racita ma duc aproape si moarta la scoala,am lipsit doar o zi de la scoala in patru ani de gimnaziu,si acea zi fiind ultima dinaintea inchiderii scolilor ca masura de protectie impotriva COVID-19.Cu alte cuvinte,nici pe mine nu ma poti opri din a ma epuiza si forta-stiu ca nu e bine ce fac;multi imi spun asta si cred ca ar trebui sa ii si ascult...da,o sa ma opresc Ramo,e spre binele meu!

P.S. Sper ca va place si edit-ul,nu prea sunt as in domeniu.

Black ButlerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum