Sleepover🔞

55.3K 368 20
                                    

Άννα:16
Έμμα:16

Άννας Pov

Συμφωνήσαμε με την Έμμα να κάνουμε σλιποβερ στο σπίτι της. Οι γονείς της λειπαν για ταξίδι και έτσι είχαμε όλο το σπίτι δικό μας.

Ειμασταν πολύ καλές φίλες εδώ και χρόνια. Καθώς ετοιμάζουν να πάω σπίτι της σκευτικα να βάλω το στρινγκ μου και το έβαλα.
Έφτασα στο σπίτι της και είδαμε κάποιες ταινίες καθώς μιλουσαμε. Μετά μου είπε ότι νυστάζει και αποφασίσαμε να κοιμηθούμε.

Πήγα τουαλέτα και άρχισα να αλλάζω. Καθώς έβγαζα το σουτιέν μου η Έμμα μπήκε μέσα και με είδε. Δάγκωσε το κάτω χείλος της όταν είδε το στήθος μου.
"Έμμα βγες έξω" φώναξα και την εζμπρωξα έξω καθώς κοκκινιζα. Νταπηκα κάπως.

Αλλά ο τρόπος που δάγκωσε το κάτω χείλος της έκανε να νιώσω την περιοχή μου να ζεστενεται. Την πιεσα ελαφρά για να την ανακουφίσω.

Αποφάσισα να φορέσω ένα κοντο σορτς και μια κοντή μπλούζα και το στρινγκ μου χωρίς το σουτιέν γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ με αυτό.

Όταν τελείωσα βγήκα έξω και η Έμμα κοιμόταν. Ανέβηκα και εγώ στο κρεβάτι και ξάπλωσα.

3:00
Εδώ και τρεις ώρες ξάπλωνα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σκευτομου την Εμμα όταν δάγκωνε τα χείλια της και την κοιτούσα.

Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της και κατευθείαν έκανα πως κοιμάμαι. Την ένιωθα να με κοιτάει καθώς έκανα ότι κοιμάμαι.

Άλλαξα πόζα γιατί αυτή που ήμουν ήταν πολύ άβολη και καταλάθος η μπλούζα μου σηκώθηκε τόσο ψηλά που παραλίγο να φανεί η μία μου ρόγα. Ανατριχιασα, αλλά συνέχισα να το παίζω κοιμησμένη.
Ξαφνικά έπιασε την μπλούζα μου και την τράβηξε προς τα πάνω αποκαλύπτοντας τα μικρά στητά βυζάκια μου.

Ανατρίχιασα ακόμα πιο πολύ όταν την ένιωσα να αγγίζει την ρόγα μου με τα δάχτυλα της. Σύντομα άρχισε να παίζει με την ρόγα μου με τα δάχτυλα της.

Κρατιομουνα όσο πιο πολύ μπορούσα να μην αναστεναξω από την απόλαυση που μου έδινε. Συνέχισα με δυσκολία να κάνω ότι κοιμάμαι.

Συνέχισε αυτό για ένα λεπτό και εγώ είχα φτάσει στα όρια μου όταν άρχισε να γλύφει και να πιπιλάει το βυζί μου ενώ έκανε μασάζ με το χέρι της στο άλλο. Ήμουν έτοιμη να αναστενάξω αλλά αποφάσισα να συγκρατιθώ γιατί ήξερα ότι αν ξυπνούσα θα σταματούσε.

Έβγαλε εντελώς την μπλούζα μου και ανέβηκε επάνω μου ενώ συνέχιζε να ασχολείται με τα βυζακια μου. Η περιοχή της τριβόταν στην δική μου, ακόμα πανω από τα κοντά σορτσάκια μας.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Mar 18, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Σεξ one shotsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα