Epilógus

613 32 4
                                    

2 hónap telt el az a nap óta. Krisz mindig meglep valami aprósággal. Randizni visz, csodásan telnek a napjaink. A cipőt egy külön is dobozban tárolom, az egy örök emlék maradt nekem.
Miután elmentünk aznap a suliból, elmentünk egy étterembe megebédelni, és végre megtudta a nevem :).

Azóta amik történtek, a mostoháim elköltöztek, apukámnak Krisz apukája munkát ajánlott a városházán, úgyhogy sokkal többet van velem. Dolgozik is rengeteget, de sokkal több időt töltünk együtt. Rengetegszer bocsánatot kért azért, hogy nem foglalkozott velem eleget. Persze én ezt megértettem.

A barátnőimnél az a helyzet, hogy Hanna összejött Viktorral. Legeslegelőször amikor találkoztak, nekem egyből feltűnt hogy van köztük valami. És lett is. Ők egy hónapja vannak együtt.
Véget ért a suli és ez a 10.es év vége igazi siker volt számomra, mivel Panna és Fanni megbuktak matekból, és fizikából úgyhogy őket elutasították az iskolából. Szóval a 11. egy nagyon nyugodt lesz. Van egy csodálatos barátom, visszakaptam az apukámat, eltűntek az ellenségeim és a barátaim mindenben segítenek, mellettem vannak. Szebb életet nem is kívánhatnék.
Minden a helyére került, és mostmár csak boldogan élünk, míg meg nem halunk.

Vége

2020-as Hamupipőke ~befejezett~Where stories live. Discover now