1. Formarea echipei #1

157 12 0
                                    

Raven p.o.v
In sfarsit am putut sa plec din Azarath, tata incepea sa ma dispere, acum sunt intr un loc numit "San Francisco", este in jur de ora 22:00 iar eu ma plimb ca o ciudata pe strazi, sunt imbracata cu un body care este acoperit de vestica mea pelerina albastra, oamenii de aici nu prea par incantati de prezenta mea si chiar nu inteleg de ce..daca ei poarta haine normale sau daca ei nu au un cristal infipt in frunte sunt mai presus?...pe cine pacalesc..logic ca sunt mai presus, sunt doar un monstru in forma umana..cateodata mi as dorii atat de tare sa fiu normala.
Gandurile imi sunt intrerupte de o bubuitura care a crapat asfaltul..jur ca n am fost eu, poate o fi vreun meteorit sau ceva de genu, voiam sa ma apropii sa vad ce e dar prin fata mea sare un tigru verde, ce dracu?... ok o las mai moale cu cafeaua.
Ma dau mai in spate ascuzandu ma dupa un perete, ma uit suptil la bataia dintre tigrul verde si..o tipa cu parul roz, clar o las mai moale cu cafeaua... tipa are niste catuse de zicu ca sunt din viitor dar chiar si asa se lupta bine, il lovesc pe tigrul ala verde atat de tare incat in zboara intr o masina, imediat ce face contact cu pamantul tigrul se transforma intr un baiat..verde... serios acum..cata cafea am baut?

Beast Boy p.o.v
Tipa roz ma loveste atat de tare incat ma schimb la loc in om.. nu ar trebuii sa ma simt proat ca dau intr o fata nu? Adica a cazut din cer si nu are nicio zgarietura, pun pariu ca pumnii printi de la mine o gadila, era pregatita sa ma mai loveasca odata dar primeste un baston in cap lucru care o face sa maraie si sa se intoarca.

Robin p.o.v
Am auzit bubuitura de la cateva strazi distanta am inceput sa fug sperand ca nimeni nu e ranit dar cand ajung acolo am "surpriza" sa vad o fata cu parul roz incatusata care loveste din plin un tigru..care apoi devine om.. om verde... ehh... mai bine ca n Gotham, voia sa l loveasca dar ii dau cu toata forta cu bastonul in cap iar ea nici nu se clinteste, in schimb maraie ceva pe o limba necunoscuta mie si se intoarce ropotic vrand sa ma loveasca dar instinctele mele sunt mai rapide, o prind de maini si o pun la pamant, se uita urat la mine iar corpun incepe sa i arda, ochii ii devin verzi iar cand voia sa ma loveasca presupun cu o bila de foc, catusele o electrocuteaza si tipa...ceva nu e bine, sunt sigur ca nu vrea sa ne faca rau, cred ca e doar speriata.
Ma dau jos de pe ea si incerc sa i vorbesc.

Eu- nu vreau sa te ranesc, spune mi cine esti.
Ea- clorgonum zarman achista!! (Acum inventez cuvinte wtf😂)
Eu- ok..cred ca m ai i jurat, eu sunt Rob..
Ea- GLORGNAM!
Eu- Robin..

Ea tipa si vrea sa ma atace iar dar in fata mea apare un baiat foarte inalt imbracat cu o pereche de pantaloni de trening albastri si un haborac negru, ii da un pumn atat de tare incat catusele se distrug, ea incepe sa rada si ne priveste oarecum superior.

Cyborg p.o.v
Iesisem si eu sa mi i au o pizza cand vad doi baieti, unul verde si unul in costum de super erou..STAI ASA...ala i Robin! Unde i Batman? I a stai..ei se lupta cu o fata care poarta catuse din viitor, cred ca nu o sa mai imi i au pizza, ma bag in fata lui Robin si o lovesc pe tipa aia...shit... i am rupt catusele.
Se apropie de o masina, o i a pe sus si o arunca in baiatul verde fix cand eram pregatit sa devina o clatita masina se opreste si se ridica inapoi inapo in aer, ne uitam in spate unde vedem o persoana cu o pelerina albastra careia i se vad doar ochii si gura, pune masina jos si vrea sa plece dar tipa roz o loveste cu o bila presupun de foc..

Robin- ai grija!
Baiatul verde- mi a salvat viata..
Eu-hei esti bine?
Pelerina ii este arsa dar el este ca si neatins. Se intoarce cu fata spre noi iar uimirea noastra este atunci cand vedem ca e o fata...nu i dau mai mult de 14 ani..jur pare atat de slaba..parca mai avea putine si plangea.

Beast Boy p.o.v
???- Aia era pelerina mea preferta! Tipa fata mov la ea.
Tipa roz-*rade* glonhurdom fazaracht noium! Si mai arunca cu o bila dar ea vace un fel de scut in forma de...corb? Ce tare!
Se apropie incet de noi si incep sa o analizez, e chiar foarte draguta..dar pare cam mica..

Robin- pustioaico, pleaca de aici pana nu patesti ceva!
Ochii ei devin albi si il trage pe Robin de costum fata ei fii d la cativa cm de a lui. Si mai tare.
??-sa nu mi mai zici niciodata asa! Ii spune de data asta cu vocea mai groasa..ca a unui demon.
Robin- nu e un joc! Pleaca de aici!
Ea maraie si incepe sa leviteze.
Vai...de...mine...ce tare..
Cand era gata sa l loveasca pe Robin cu..ceva fum negru ce i iesea din tot corpul respira adanc si coboara.

Robin- cum..cum ai facut asta?
??- taci!
Chiar trebuie sa i stiu numele.
Voiam sa i spun ceva dar striga la mine.

??- ai grija! Se pune in fata mea iar din corp iar ii iese fumul ala negru..(nu stiu daca sa i spun fum..e ca un spirit.. inf...) si face un scut de el lovinduse un geam, un ciob ma zgarie pe mana si icnesc de durere.
??- esti bin...nu apuca sa termine ca tipa roz profita de faptul ca nu e atenta si arunca cu o bila de foc, a lovit o atat de tare incat a inpins o in mine, corpurile noastre fiind lupite, ii pun usor mainile pe umeri dar cand pielea mea face contact cu ea simt ca i au foc...cum frate...tipa asta e atat de..hot..dar nu numai hot gen frumoasa arde la propriu, are doar cateva zgarieturi.
Tipa roz spune ceva iar eu pot sa jur ca o spus ca o sa murim imbratisati...nu stiu de ce dar sunt sigur ca asta a spus.

Robin- opreste te!
Tipa roz- florgom!
Robin- sti sa vorbesti limba noastra??
Tipa sta putin pe loc si pe urma..il saruta...serios?
*
*
Heeeii sper ca v a placut capitolul🖤 scuzati greselile❤️

~Raven si Beast boy~ (Teen Titans)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum