62

13.8K 840 488
                                    

"Hani Jimin nerede?"

Tae oturduğu banktan kalktı ve içip bitirdiği meyve suyunu yanındaki çöpe attı.

"İçeride uyuyor, sakinleştirici verdiler"

"Oda numarası?"

"13"

Jungkook hastahane'ye girip büyük adımlarla odaya geldiğin de kapının önünde nefes aldı yüzümü görmeyeceksin demişti yine dayanamamış gelmişti o Jimin'e kıyamazdı ki.

Sessizce kapıyı açıp içeri girdi bir hafta sonra ilk kez yüzünü görecekti ama sanki aylardır görmüyormuş gibi hissediyordu kalbi ritmini değiştirip hızlanmıştı çoktan. Yatakta yan bir şekilde yatan Jimin'i gördü dizlerini kendine çekmiş küçük olan bedenini daha fazla küçük görünmesini sağlamıştı, ten rengi her zamankinden daha beyaz duruyordu usulca yaklaştı ve üzerindeki montu çıkarip Jimin'in ayak ucuna koydu ve yatağın yanında duran koltuğa oturdu. Bu mesafeden bile güzel kokusunu net olmasa bile alabiliyordu derin bir nefes aldı çok özlemişti koltuğu yatağa doğru yaklaştırıp biraz daha yanına yaklaştı.

Parmaklarnı yüzünde gezdirmek istiyordu bu kadar yakınındayken ona istediği gibi dokunamamak,öpememek büyük işkenceydi. Parmaklarını yüzüne yaklaştırdı son anda durdu ve ellerinin soğuk olduğunu hatırladı bu onu rahatsız edebilirdi parmaklarını dudaklarına götürüp ellerini kısa bir süre ağzından çıkan buhar ile ısıttı ısındığına emin olunca parmaklarını bir kez daha sevdiği adamın pürüzsüz yüzüne yaklaştırdı ve yavaşca dokundu şimdi daha iyiydi.

Uyanmaması için kendini kasarken parmaklarını yüzünde gezdirip aralık duran dudaklarına indirdi onları öpeli kaç ay geçmişti sarhoş olsa bile unutamayacağı anlardan biriydi.

Kısık bir sesle fısıldadı "Seni çok seviyorum"

"Keşke bir saniye yerime geçebilsen sana olan içimde ki bu sevgiyi bir saniye görebilsen" derin bir nefes aldı.

"O zaman her şey farklı olurdu bebeğim"

Parmaklarını çok sevdiği saçlarına çıkarttı yumuşak saçları ile oynamayı özlemişti burunu saçlarına yaklaştırıp derin bir nefes aldı her zaman ki gibi güzel kokuyordu.

"Neden bu kadar güzelsin ki?"

Onu uyurken doyasıya sevmek istiyordu bir daha bu fırsatı yakalayamaya bilirdi bir uyansa ne yapacağını hiç bilmiyordu aklında hiç bir plan yoktu.

Gözlerini sevdiği adamın üzerinden bir saniye çekemiyor yüzünün her milimini inceliyor ve nasıl bu kadar mükemmel olduğunu sorguluyordu.

Yüzünü sevdiği adamın yüzüne yaklaştırdı bir kez daha öpse ne olurdu ki? buna hakkı vardı Jimin'in nefesini yüzünde hissederken burnunu burnuna değdirdi büyük dudakları karşısında, dilini dudakların da gezdirdi dudakları tekrar bu büyük dudaklar ile kavuşacaktı kalbi yersiz bir şekilde hızlandırken nefes alma hızıda kalbi ile eş değerdeydi.

Biçimli dudaklarını aralıyıp Jimin'in aralık duran dudaklarına değdirdi daha fazlasını isteyen tarafı onu zorlasada sadece durdu bu şekilde sabaha kadar durabilirdi Jimin'in sakinleştiricinin etkisinde olduğunu ve bu yüzden bu kadar derin uyuduğunu bildiği için rahattı.

Dudaklarını yavaşça hareket ettirdi. Büyük alt dudağını emmemek için büyük bir mücadele verirken derin bir nefes aldı kendine işkence ediyormuş gibi hissediyordu. Onu asla doyasıya öpemeyecek gibiydi.

Dilini büyük dudaklarda gezdirip yanağına bir öpücük kondurdu aniden içeri giren Tae ve Jin'le yüzünü hızla Jimin'in yüzünden çekti.

Tae gülerek konuştu "Oo bizim ki uyuyan güzeli öpücükleri ile uyandırma peşinde"

"Rahatsız olma sen ya biz şu kenarda sessizce oturuyoruz değilmi sevgilim?"

Jin başını sallayıp güldü "uğraşma çocukla utandı."

Jungkook ayağa kalktı ve Jimin'in ayak ucuna koyduğu montunu giydi.

"Ben uyanmadan doktora durumunu sorayım ve gideyim."

Jin gözlerini devirdi "Saçmalama Jungkook nereye gidiyorsun al sana barışmak için fırsat."

Tae başını sallayıp onu onayladı "Aynen uyandığın da seni görünce dayanamaz"

"Jimin'i biliyorsunuz o sinirliyken gözü bir şey görmez hem ben ona yüzümü bir daha görmeyeceksin diye söz verdim gitmem gerekiyor." Tae sinirle elini alnına vurdu.

"Ne halt yerseniz yiyin!"

Jungkook kısa bir süre Jimin'e bakıp odadan çıktı.





BFF | Jikook | auWhere stories live. Discover now