-3-

979 29 12
                                    

Οδήγησε τον πλούσιο άντρα στα παρασκήνια του μπαρ , πίσω στο ένα από τα λιγοστά «καμαρίνια» που χρησιμοποιούσαν όλες οι κοπέλες για να ετοιμαστούν λίγο πριν από το σόου . Όπως περνούσε μπροστά από τις μισάνοιχτες πόρτες στήθη και αρσενικά όργανα εμφανίζονταν παντού ενώ τα μάτια της έτρεχαν επάνω τους σαν μαγνήτης από τον οποίο δεν ήταν σε θέση να ξεκολλήσουν.

Βογγητά και κραυγές ηδονής απλώνονταν σε ολόκληρο τον χώρο την ίδια στιγμή που λίγο παρακάτω μπράβοι κρατούσαν πόστο με βλέμμα παγερό τις περισσότερες φορές ώσπου τα όργια να τελειώσουν.

Σε αυτό το μέρος η απόλαυση δεν κοιτούσε χρώμα , εθνικότητα ή φύλο. Μονάδα μέτρησης ήταν μονάχα το πορτοφόλι και η ανεκτικότητα στον βαθμό πόνου που θα ασκούσαν πάνω σου ή εσύ σε εκείνους. Δεν ήταν λίγες οι φορές εξάλλου που πολλές από τις κοπέλες έτρεχαν στους διαδρόμους με αίματα στα πρόσωπα και μώλωπες στα κορμιά .. βέβαια το ίδιο ίσχυε και για τους άντρες πολλοί εκ των οποίων αρέσκονταν σε βίαια χτυπήματα ή αλλιώς σε βίαιο σεξ.

Ίσως αυτό να ήταν το μόνο που την εξίταρε. Αν ήθελε να κάνει έρωτα τότε θα διάλεγε μια γυναίκα για να την ικανοποιήσει ωστόσο αυτό που την άναβε ως βαθιά στο κέντρο της ψυχής της ήταν να ασκεί βία σε άντρες που θα χρησίμευαν μονάχα σαν υποτακτικοί της.


Πετάρισε τις μακριές βλεφαρίδες της οδηγώντας τον άντρα στο δικό της μέρος με μάτια γεμάτα έξαψη. Εκείνος δεν έφερε καμία αντίσταση παρά μόνο κοίταξε γύρω του τον χώρο .. ένα μικρό κρεβάτι , ένα μπουντουάρ με τα καλλυντικά και τις μάσκες της, μια μικρή ντουλάπα και ένα τραπεζάκι ήταν τα μόνα αντικείμενα που πλαισίωναν τον μικρό αυτό χώρο στις αποχρώσεις του κόκκινου και μαύρου με βαριές κουρτίνες να πέφτουν πάνω από τα παράθυρα δίνοντας τη ψευδαίσθηση πως αν τις παραμέριζες θα έβλεπες κάποιο όμορφο τοπίο και όχι την εξαθλίωση της κοινωνίας.

Έκλεισε την πόρτα πίσω της κάνοντας νόημα στον ψηλόλιγνο άντρα να κάτσει στο κρεβάτι ώσπου να βάλει ένα ποτό στον ευατό της. Πιάνοντας ένα ποτήρι έχυσε μέσα λίγο ουίσκυ κατεβάζοντας το αμέσως σαν να ήταν νερό.

Τράβηξε από κάπου δίπλα της ένα μακρύ μαύρο μαστίγιο τυλίγοντας το στα χέρια της με ένα μικρό χαμόγελο.

Κάνοντας μεταβολή γύρισε στον άντρα και αμέσως έσκυψε από πάνω του φιλώντας τον παθιασμένα με τον ίδιο να γεύεται την γεύση του ποτού έστω και αν δεν είχε αγγίξει ποτέ του το ποτήρι . Άφησε την γλώσσα την να παίξει με τα όμορφα ροζ χείλη του καβαλώντας τον με τα πόδια της να πιέζουν τους μηρούς του. Τα μακριά δάχτυλά της μπλέχτηκαν στα κοντά μαλλιά του τραβώντας τον ακόμα πιο πολύ κοντά της απεγνωσμένη για την σαρκική ηδονή που τόσο προσμενούσε.

ΑμαρτωλήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα